Jeugd

Laatste nieuwsberichten

Archief

Kledij

De kledijleverancier heeft laten weten dat de nieuwe kledij pas beschikbaar zal zijn vanaf woensdag 27 juli. Voor de eerste trainingen zal dus nog de kledij van vorig seizoen moeten gebruikt worden, voor nieuwe spelers geldt dit natuurlijk niet.

Lees meer

Tornooi U10 en U11 KRC Genk

Beste ouders, het tornooi op KRC Genk voor U10 en U11 wordt verplaatst naar maandag 15 augustus. Het eerste elftal van KRC Genk speelt op 13/08 een thuiswedstrijd in de competitie.

Lees meer

U11 stagedag 3

De derde en laatste training in Madrid zit er op. Alle spelers kregen een persoonlijke evaluatie en een diploma als aandenken aan de stage. Dit Spaanse avontuur zullen onze buffalo's nooit vergeten.

Lees meer

Reeksindeling U9 - U12

De reeksindeling voor onze U9 tem U12 is eveneens gekend. Na 22 wedstrijden worden deze 2 reeksen onderverdeeld in 3 reeksen van 8 teams om nog éénmaal tegen elkaar te spelen. Het seizoen 2016-2017 zal dus bestaan uit 29 wedstrijden (22 + 7).

Lees meer

U11 stagedag 2

De buffalo's beleefden alweer een topdag in Madrid. 's Morgens bezochten ze het Santiago Bernabeu-stadion o.l.v een gids en konden hun hartje opluchten in de kleedkamer van Real. Als kers op de taart aten we in het restaurant van de club. 's Namiddags trainden ze opnieuw op het OC van Real maar nu o.l.v. Madrileense …

Lees meer

U9 botsen op tornooiwinnaar in halve finale Brussel European Football Cup

Het voetbalseizoen van de Gentse U9 werd een weekje verlengd om een laatste tornooi af te werken. De Brussels European Football Cup (beter gekend als de Rusas-cup) moest normaal doorgaan op 25 maart. Maar door de aanslagen van 22 maart in Brussel werd het tornooi geannuleerd. De sterke reputatie van het tornooi maakte dat de me…

Lees meer