Nieuws

Filters tonen
Algemeen

Kidibul en KAA Gent gaan voor een bruisende samenwerking

Vanaf dit seizoen gaan KAA Gent en Kidibul samenwerken en wordt Kidibul de officiële sponsor van de Buffalo Kids Club! Onze Buffalo Kids mogen alvast een leuke eerste kennismaking verwachten op de komende fandag op 30 augustus!

Kidibul en KAA Gent hebben hetzelfde doel: jongeren laten sporten in ideale omstandigheden.

Kidibul zorgt voor bruisend appelsap, 100% natuurlijk en gezond, KAA Gent zorgt voor bruisend voetbal en de Buffalo Kids zorgen voor een bruisende sfeer!

Kidibul en KAA Gent Kids vieren samen elk doelpunt en elke overwinning: We are one family, We are Buffalo!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Transfer

Contract Jérémy Taravel ontbonden

KAA Gent en Jérémy Taravel hebben in onderling overleg het contract van de speler ontbonden. Taravel tekende in augustus 2016 een contract bij KAA Gent maar kwam, vaak geplaagd door blessures, slechts in 3 wedstrijden in actie voor de Buffalo's. Vorig seizoen werd hij vanaf februari uitgeleend aan het Zwitserse FC Sion.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

KAA Gent ziet voorsprong nog wegglippen na discutabele rode kaart

KAA Gent leek op het veld van R Excel Mouscron lange tijd op weg naar de eerste driepunter na doelpunten van Dejaegere en Sylla. Vlak voor rust kreeg Gigot een bizarre rode kaart na een zuivere tackle op de bal. Met een man minder kantelde de wedstrijd na rust, Mohamed lobde binnen en een afgeweken schot van Govea zorgde voor de gelijkmaker. In de slotfase pakte Kalinic een strafschop van Bolingi, maar die duwde de rebound nog binnen. Geen eerste zege dus, maar een zure 3-2 nederlaag.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Transfer

Jacob Rinne naar Deense Aalborg

Jacob Rinne verlaat KAA Gent definitief en tekende een contract voor 5 seizoenen bij het Deense Aalborg, de ex-club van Lasse Nielsen.

Rinne tekende op 1 juli 2016 bij KAA Gent en speelde in totaal 24 wedstrijden voor de Buffalo's, waarvan 14 competitiewedstrijden, 2 bekerwedstrijden en 8 Europese wedstrijden.

KAA Gent wil 'Jake' bedanken voor zijn inzet en wenst hem veel succes bij zijn verdere carrière.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Transfer

KAA Gent legt jonge spits Roman Yaremchuk onder contract

Roman Yaremchuk tekende zonet een 4-jarig contract bij KAA Gent. Yaremchuk, een 21-jarige Oekraïnse spits (27/11/1995), genoot zijn opleiding bij Dynamo Kiev. Hij speelde vorig seizoen van juli tot december op uitleenbasis bij een andere Oekraïnse eersteklasser, FC Oleksandria en kwam daar in 11 wedstrijden 5 maal tot scoren en werd daarop teruggeroepen naar Dynamo Kiev. 

Yaremchuk is 1m91 groot en is een snelle en technisch onderlegde aanvaller. Hij werd het voorbije jaar intensief gescout door onze scoutingscel. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Jeugd

Beloften winnen eerste bekerwedstrijd tegen AFC Tubize

De Gentse beloften staken gisteren de taalgrens over voor hun eerste bekerduel op het veld van AFC Tubize. Dankzij twee goals van sterkhouder Yassin Abdelali en een derde van Noah Aelterman liepen ze uit tot een 0-3 voorsprong. Tubize kon uiteindelijk het verschil nog iets kleiner maken, waarmee de 1-3 eindstand op het bord kwam. Bekijk hieronder de doelpunten!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Gentse dominantie niet beloond in Mechelen

KAA Gent heeft op het veld van YR KV Mechelen zijn eerste punt behaald, maar dat hadden er drie kunnen zijn. Gent domineerde de eerste helft en kwam verdiend voor via Kalu. Ook in de tweede helft waren er kansen op een verdubbeling van de voorsprong, maar Kubo trof de paal. De zege leek binnen handbereik, maar vlak voor tijd trapte Matthys nog de gelijkmaker binnen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Fandag op 30 augustus

De kogel is door de kerk en de jaarlijkse fandag is in overleg met de technische staf definitief vastgelegd op woensdag 30 augustus tussen 14u en 21u.

Het programma bestaat uit 3 luiken:

  • vanaf 14u:
    • opening Fancy Fair voor de Buffalo Kids op de promenade (standjes van de partners waar activiteiten voor de jongeren worden georganiseerd. Een paradijs voor onze KIDS!
    • Een blik achter de schermen (vernieuwde kleedkamer, skyboxen, business seats, commandopost, etc.)
  • 16u - 18u: signeer/fotosessie met de spelers die in groepjes verspreid zitten op de Promenade
  • 18u - 21u: Optredens en ambiance met DJ’s en een rockgroep.

Bekijk volledig nieuwsbericht