Nieuws

Filters tonen
Jeugd

Staf A-kern traint Blue White Talents op Buffalo Talent Center

Gisteren vond opnieuw een training plaats van de Blue White Talents op het Buffalo Talent Center. Daar krijgen de grootste talenten uit de Gentse jeugdopleiding aparte trainingen om hun ontwikkeling nog te verbeteren. 

Dit keer kregen ze echter training van de trainersstaf van de A-kern zijnde hoofdcoach Yves Vanderhaeghe, assistenten Peter Balette en Bernd Thijs en keepertrainer Francky Vandendriessche.  Een hele namiddag werden verschillende leeftijdsgroepen in 2 sessies (U15 t.e.m. U19 en U13 en U14) onder handen genomen door de trainers. Volgens talenten Gilles Vandecandelaere en Robbe Berben een echte buitenkans. Bekijk de video hieronder. 

Nooit meer een video missen?

Abonneer je dan op ons YouTube-Kanaal!

Klik hier om je te abonneren en mis geen enkele van onze videos!
(Op ons YouTubekanaal klik je vervolgens op de rode knop rechtsboven om je te abonneren)

Bekijk volledig nieuwsbericht
Community

Speel voor KAA Gent in de Grote Verkeerscup

In samenwerking met de Pro League en de Vlaamse overheid ontwikkelde de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) De Grote Verkeerscup. De Grote Verkeerscup is een online verkeersquiz waaraanook KAA Gentsupporters kunnen deelnemen. Doe mee en loods de Buffalo's naar de eerste plaats in het verkeersklassement. Er zijn mooie KAA Gentprijzen te winnen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Ticketverkoop bekerwedstrijd vs Lokeren

Vandaag (woensdag 18 oktober) werd gestart met de voorverkoop van tickets voor de bekerwedstrijd tegen Sporting Lokeren. Dit zowel online als aan de dienst Ticketing van de Ghelamco Arena. Abonnees hebben voorrang om tickets te kopen voor deze wedstrijd tot en met zondag 19 november. De vrije verkoop start op dinsdag 21 november.

Opgelet >> Ook niet-abonnees kunnen vanaf woensdag 18/10 tickets voor de vrije zitjes aankopen!

Zoals steeds worden de bekertickets voor abonnees in reservatie gehouden (t.e.m. 19 november dus) en kunnen abonnees deze tickets online kopen, waarna ze opgeladen worden op het abonnement. U hoeft dus niet naar de Ghelamco Arena te komen. 

De ticketprijzen zijn in alle tribunes dezelfde: 10 € voor volwassenen en 5 € voor kinderen. U vindt ze bij Tickets & abonnementen > Tickets.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Lovre Kalinic strijdt tegen Griekenland voor WK-ticket

In Zurich is dinsdagnamiddag geloot voor de barragewedstrijden  voor het WK 2018 in Rusland. Daarin zal Lovre Kalinic het met Kroatië opnemen tegen Griekenland, dat tweede eindigde in de groep van België. Een dubbele confrontatie zal uitmaken of Lovre Kalinic zich bij de andere Gentse WK-gangers mag voegen. Moses Simon (Nigeria), Yuya Kubo (Japan) en Stefan Mitrovic (Servië) wisten zich reeds eerder te plaatsen voor het WK.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Blessurenieuws: Neto en Milicevic

Renato Neto volgt een intensief revalidatieprogramma. Zijn gunstige evolutie werd vorige week bevestigd door een positieve tussentijdse controle. 

Danijel Milicevic hield een enkelverstuiking over aan de wedstrijd tegen Waasland-Beveren. Hij traint voorlopig individueel.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Beloften

Foket speelt 90 minuten met beloften

Tegen hun leeftijdsgenoten van Royal Antwerp gingen onze beloften gisteren met 2-1 onderuit. Desondanks was er ook goed nieuws want na zijn eerste wedstrijd tegen Charleroi waarin hij 65 minuten op het veld stond, maakte Thomas Foket ditmaal de 90 minuten rond. 

Giorgi Chakvetadze leidde het openingsdoelpunt met een mooie actie op het middenveld waarna hij Abou Koita aanspeelde. Die ging op wandel aan de rand van de 16, combineerde met een ploegmaat en legde de bal netjes binnen nadat hij hem terugkreeg. Antwerp kwam langszij door te makkelijk balverlies op het Gentse middenveld. Het kwam vervolgens op voorsprong na een rush op de linkerflank van ex-Buffalo belofte Adilson die een tweede maal op rij de Braziliaanse spits van Antwerp vond. Onze beloften staan na 8 competitiewedstrijden voorlopig op een gedeelde vijfde plaats. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Stem op de Goal of the Month voor september

Ook dit seizoen kunnen jullie terug elke maand kiezen welke speler de Goal of the Month scoorde. De winnaar krijgt een Magnumfles Laurent-Perrier van sponsor Caves St-Amand.

De supporter die de juiste winnaar aanduidt, ontvangt zijn Magnumfles uit de handen van de maker van de Goal of the Month bij één van de eerstvolgende thuiswedstrijden.(*) Dat moment wordt vereeuwigd door een fotograaf van Belga Image en je krijgt achteraf de foto als mooie herinnering aan jouw ontmoeting met de winnende speler.

Deze maand gaat het tussen Louis Verstraete, Danijel Milicevic, Dante Walen, Aboubakary Koita en Yassine Abdelali. Laat uw gegevens achter in het stemformulier en wie weet word jij binnenkort langs de zijlijn op foto vereeuwigd met één van bovenstaande spelers!

(*) de winnaar wordt steeds telefonisch gecontacteerd.

Klik hier om je te abonneren op ons YouTubekanaal en mis geen enkele van onze videos!
(klik op de rode knop rechtsboven op ons YouTubekanaal om je te abonneren)

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Nieuwe actie fanshop: Limited Edition uitrustingen!

Vanaf dinsdag 17 oktober kan je in de fanshop de originele uitrustingen(*) kopen van de videoshoot voor de presentatie van de nieuwe uitrustingen! Voor 195 euro kan jij de eigenaar worden van een shirt dat werd gedragen en gesigneerd door Brecht Dejaegere, Danijel Milicevic, Anderson EsitiSamuel Gigot of Mamadou Sylla!

(*)Enkel te koop in de fanshop

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

KAA Gent verslaat Waasland-Beveren met 2-0

KAA Gent heeft een vliegende start gemaakt onder nieuwe coach Yves Vanderhaeghe. Gent domineerde tegen Waasland-Beveren, maar kon voor rust niet scoren. In de tweede helft lukte dat wel via invaller Kalu. De Nigeriaan schoot eerst een rebound binnen na een bal op de paal van Simon. Vijf minuten voor tijd zorgde diezelfde Kalu voor zekerheid door een scherp aangesneden vrije trap van Simon binnen te koppen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Vanderhaeghe:"Ik verwacht een scherpe groep"

Op de persconferentie voorafgaand aan zijn eerste wedstrijd als hoofdcoach van KAA Gent wist Yves Vanderhaeghe tevreden te melden dat hij sinds gisteren over zijn voltallige kern kon beschikken. Nadat alle internationals terug bij de groep aansloten, zijn enkel Foket, Saief en Louis Verstraete nog niet wedstrijdklaar. Ook Renato Neto revalideert verder. 

Bekijk hieronder de voorbeschouwing van Vanderhaeghe op de wedstrijd:

Honger en fun

Vanderhaeghe zag deze week een hongerige en gedreven groep op training: "Natuurlijk niet onlogisch. Bij een nieuwe coach wil iedereen zich tonen." Toch is Vanderhaeghe ervan overtuigd dat de spelers morgen heel scherp aan de aftrap zullen staan. Zelf wordt hij geroemd om zijn people management. De voorbije week probeerde hij dan ook vooral te zorgen voor een goede sfeer: "Natuurlijk mag er gelachen worden, ik wil dat mijn spelers zich ook amuseren op training. Voetbal blijft een spel. Een spel waarin al mijn spelers zo goed zijn dat ze het tot prof geschopt hebben, maar het is vooral een spel waar ze als kind zonder druk uren passioneel mee bezig waren. Het was belangrijk hen aan dat plezier te herinneren."

Geen gsm

De enige regel die hij tot nu toe invoerde was het afschaffen van gsm's aan tafel: "Er zitten heel veel nationaliteiten in mijn groep, veel jonge, introverte jongens ook. Ik weet ook dat het niet makkelijk is een Japanner en een Fransman te laten converseren. Maar ze kunnen het tenminste proberen en misschien helpt het ons wel op het veld."

Klik op de foto hieronder voor een verslag van de persconferentie 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Community

KAA Gent Foundation vraagt aandacht voor armoede in Gent

Voor de wedstrijd KAA Gent–Waasland Beveren voerde de KAA Gent Foundation actie op de supporterspromenade van de Ghelamco Arena. Vrijwilligers van de KAA Gent Foundation deelden plaktattoos uit met als opschrift ‘Sluit armoede uit’. Op deze wijze vraagt de KAA Gent Foundation aandacht voor de 1 op 5 Gentenaars die in armoede leven en noodgedwongen gezondheidszorg uitstellen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Buffalo TV met Yves Vanderhaeghe

Hoe heeft Yves Vanderhaeghe zijn eerste week als coach van KAA Gent beleefd? In aflevering 5 van Buffalo TV gaan we het na. 

In het VIDEODAGBOEK neemt sterrenchef Danny Horseele ons mee voor een blik achter de schermen van het vernieuwde Restaurant Horseele. En Renato Neto en Kenny Saief nemen het tegen elkaar op in de QUIZ!

Klik hier om je te abonneren op ons YouTubekanaal en mis geen enkele van onze videos!
(klik op ons YouTubekanaal op de rode knop rechtsboven om je te abonneren)

Bekijk volledig nieuwsbericht