Nieuws

Filters tonen
Algemeen

Boekpresentatie "De Gantoise: 101 sterke verhalen over de Buffalo's"

Op maandag 3 december vond in de perszaal van de Ghelamco Arena de voorstelling plaats van auteur Raoul De Groote's nieuwe boek "De Gantoise, 101 sterke verhalen over de Buffalo's". Naast de auteur waren ook oud-spelers Leon Mokuna, Gilbert De Groote, Willy Quipor en Gunther Schepens van de partij om de boekpresentatie met enkele leuke anekdotes op te luisteren.

Directeur Communicatie Patrick Lips praatte het geheel aan elkaar en gaf eigenlijk de mooiste samenvatting van het boek: "Eigenlijk haat ik om online te lezen. Dat hou ik normaal maximaal tien minuten vol. Ik ben een boekenliefhebber die de pagina's van een boek graag voelt en omdraait. Maar toen ik het manuscript van Raoul in handen kreeg heb ik in één ruk 5,5 uur zitten lezen achter mijn schermpje. Het is een fantastisch boek met de meest uiteenlopende anekdotes. Heel boeiend, eerlijk en warm geschreven. Het is geen geschiedkundig boek maar op het einde heb je wel een goed idee van wat KAA Gent is, wat de club is en wat ons DNA is."

"Een fantastisch boek met de meest uiteenlopende anekdotes. Heel boeiend, eerlijk en warm geschreven."

Het boek telt 304 pagina's, is uitgegeven bij Lanno en kost 35 euro. Het is te koop in onze fanshop, via Lannoo zelf en in alle boekhandels. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Sluitingsdagen KAA Gent Horeca

Ook onze collega's van de KAA Gent horecazaken genieten tijdens de eindejaarsperiode van een welverdiende break. Hieronder vindt u zowel de sluitingsdagen als de dag waarop Restaurant Horseele, de Buffalo Bistro en de Buffalo Sandwich heropenen na de kerstvakantie. 

Buffalo Bistro

 • Gesloten vanaf dinsdag 25/12 tot en met woensdag 2/01 (dus wel nog open op 24/12 ’s middags).
 • Terug open op donderdag 3/01.

Buffalo Sandwich Club

 • Gesloten vanaf maandag 24/12 tot en met vrijdag 04/01.
 • Terug open op maandag 7/01

Restaurant Horseele

 • Gesloten vanaf zondag 23/12 tot en met zaterdag 5/01.
 • Terug open op dinsdag 8/01

 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Thuis genieten van Horseele's kerstmenu!

Gaat het familiale Kerstdiner dit jaar bij jou door? Vergeet dan de stress die gepaard gaat met koken voor de hele familie en geniet ook thuis van de keuken van sterrenchef Danny Horseele

Dankzij de kerstcatering van restaurant Horseele hoef je dit jaar geen eindeloze wachtrijen in de supermarkt te trotseren, bestel gewoon een menu en haal het af op 24 december tussen 11u en 17u30 in ons restaurant in de Ghelamco Arena! (Bestellen kan tot 18 december)

Bestel hier je kerstmenu!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Craft verkozen tot beste Team Sports Supplier 2018

Onze kledijsponsor Craft is door het Duitse SAZ Sport, een gerenommeerd Duits vaktijdschrift voor sporthandelaars, verkozen tot Best Team Sports Supplier 2018. Craft wint - bij zijn eerste deelname én als nieuwe speler in de markt van teamwear - voor het eerst de award en gaat dus kleppers als Adidas, Nike en andere Puma's vooraf. Bij de verkiezing werden meer dan 300 sport retailers bevraagd.  

Commercieel directeur Serge Platel: "Wij hadden sinds het eerste contact een goed gevoel bij Craft. De hartelijke samenwerking die nu bestaat, bevestigt dat gevoel alleen maar. Craft is een vrij nieuwe speler in het voetbal die zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend in andere sporttakken. Deze prijs is een bevestiging dat we de juiste keuze gemaakt hebben. Wij waren al overtuigd dankzij hun kwaliteitsvolle producten, hun drive en hun excellente service maar dit toont aan dat Craft niet alleen een sterk merk is met een groot potentieel maar ook dat het zijn prioriteiten op orde heeft. Wat wij al langer wisten, wordt met deze award nu ook zwart op wit bevestigd."

Craft kleedt alle KAA Gent teams (m/v) van jong tot oud

Craft Benelux is sinds dit seizoen de officiële kledijsponsor van KAA Gent en levert zowel de wedstrijd- als de trainingsuitrustingen voor alle ploegen van KAA Gent, van de A-kern tot de jeugd en van zowel van de mannen- als vrouwenteams. Ook de Elk Talent Telt-partnerclubs en de KAA Gent Foundation worden door Craft voorzien van sportkledij.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Restaurant Horseele blijft aan de top

Voor het tweede jaar op rij bevestigt Restaurant Horseele zijn positie aan de top van de culinaire scène. In de Gault-Millau van 2019 haalt de chef opnieuw 17 op 20. De in de Ghelamco Arena gelegen zaak van chef Danny Horseele behaalt daarmee de tweede hoogst gerangschikte zaak in Gent. 

Dit schrijft Gault-Millau over Restaurant Horseele:

"Met zichtbaar plezier en ontspannen. Zo proeven zijn creaties. In de coulissen van de Ghelamco Arena - een sporttempel gemaakt voor topprestaties - wordt hij duidelijk niet opgejaagd door werkstress. Zijn borden zijn sereen, compact en tonen een zeer beheerste hand van een man met veel metier. Diverse bereidingen van platte Zeeuwse oesters zijn een plezier en vormen een aangename aanzet voor een gerecht waarmee hij als verfijnd werkende chef nog hogere ogen gooit. Met langoustines weet hij immers als geen ander het product optimaal te valoriseren. Ofwel kort gebakken met frisse salade en zalige vinaigrette en daarbij knapperige rijst, of met hopscheuten, gepocheerd ei en krokante ‘carbonara’ garnituur, of in combinatie met zwezerik en bonte mengeling van groentjes, al dente gestoofde aardappel en polenta kroketjes. Tarbot is nog zo’n product waarmee deze chef steeds een nauwkeurig gerecht neerzet. Voorzien van fijne korst, precies gekruid en zacht binnenin wordt de vorstelijke vis gecombineerd met smaakrijke risotto, een handvol champignons en twee keer truffel, één keer in schuimige saus en één keer royaal geschaafd. Crèpe Normande met dun gesneden appel die precies op het punt van karamelliseren geserveerd wordt, smaakt niet alleen prettig maar zorgt evenzeer, wanneer meticuleus bereid, voor die aparte vorm van kermisgeluk aan tafel."

Zin gekregen om zelf de (h)eerlijke gerechten van ons toprestaurant te proeven? Ga er dan eens langs! Zowel 's middags als 's avonds kan je er heerlijk dineren. 

Kerstcatering van Restaurant Horseele:

Met Kerst voorziet Restaurant Horseele ook een heerlijk afhaalmenu. Wie geen zin heeft op Kerstmis zelf in de potten te roeren of wie gewoon thuis van de klasse van Danny Horseele wil genieten, kan binnenkort via de website van het restaurant zijn Kerstmenu bestellen! Meer nieuws volgt!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

KAA Gent zoekt suppoosten

Door de permanente groei blijft de club zoeken naar extra suppoosten. Suppoosten worden ingezet bij verschillende activiteiten op de wedstrijddagen:

 • Als parkeerwachter laat je het parkeren vlot en correct verlopen
 • Als plaatsaanwijzer zorg je ervoor dat iedereen op de juiste plaats zit
 • Als medewerker aan de ingangen stimuleer je een vlotte doorstroming

Ben je ouder dan 18 jaar (m/v) en wil je deel uitmaken van de enthousiaste groep vrijwilligers die er elke wedstrijd voor zorgt dat alles gesmeerd loopt? Ben je voldoende gemotiveerd om elke wedstrijd (of toch minimum 80% van de thuiswedstrijden) het beste van jezelf te geven?

Klik hier om je kandidatuur te stellen! 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Vacature trainer voetbalschool KVE Drongen

Heb je ervaring als voetbalspeler en/of -trainer? Zin om je talent te gebruiken om jonge spelertjes hun eerste voetbalkunstjes aan te leren? 
Dan is de voetbalschool van KVE Drongen misschien jouw ding?

Iedere zondag komen talrijke jeugdige voetballertjes naar onze voetbalschool van KVE Drongen om de basics aan te leren.

Om het trainersteam van onze school te versterken zijn we nog op zoek naar trainers. ( sessies gestart op zondag 16 september 2018 t/m zondag 28 april 2019, 2 sessies van 10 trainingen). 

Geïnteresseerde trainers kunnen mailen naar tom.debacker00@telenet.be.

 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

KAA Gent zoekt gedreven recruiters

KAA Gent is op zoek naar gedreven Recruiters voor de A-kern en het Buffalo Talent Center. Het detecteren van high potential players binnen België en op wereldvlak vereist een aantal specifieke kwaliteiten:

 • Gepassioneerd zijn door het idee om high potentials te willen vinden
 • Gestructureerd kunnen werken / op korte tijd veel informatie kunnen verwerken
 • Analytisch vermogen
 • Gebruik willen/kunnen maken van de nieuwste technologieën op vlak van data- en videoanalyse
 • Objectieve/onderbouwde spelersrapporten kunnen opstellen
 • Grote beschikbaarheid/flexibiliteit

Een academische achtergrond als Bachelor of Master is wenselijk. Ook studenten zijn welkom om CV en motivatie door te sturen en komen alvast in aanmerking voor een stage.

Ervaringen als speler, trainer of scout zijn wenselijk, maar ook jongeren met weinig ervaring en met een grote drive/wil om te slagen zijn welkom om CV en motivatie door te sturen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op via tim@kaagent.be

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Vacature: KAA Gent zoekt boekhoudkundig talent

KAA GENT zoekt ter versterking van zijn financieel departement een boekhoudkundig -administratief medewerker. Het betreft een 3/5 of 4/5e betrekking. Onder leiding van de financieel directeur zal je samen met je collega’s instaan voor de optimale werking van de financiële afdeling.

Takenpakket

 • Bijstand verlenen bij opmaak en opvolgen van de algemene en analytische boekhouding;
 • Opvolging debiteurenbeheer: facturatie en betalingen van klanten;
 • Assistentie bij de maandelijkse procedures: bepalen van de omzet, de variabele en vaste kosten, analyse van de verschillen, bepalen van de provisies, deelnemen aan het opstellen van de balans en de resultatenrekening;
 • Controle en voorbereiding van de btw-aangiften;
 • Voorbereiding van de budgetten;
 • Beheer van de inventarissen van vaste activa en de inventarissen van de voorraad, vergelijking met de boekhouding;
 • Assistentie bij loonadministratie: premieberekeningen, afhoudingen, contracten jobstudenten,…;
 • Administratief beheer van de Licentiedossiers en rapportering aan KBVB en Pro League: opstellen van brieven, aanleveren van boekhoudkundige documenten en statistieken en archiveren van de dossiers;
 • Opvolging van diverse ad hoc opdrachten.

Profiel

 • Minimum een Bachelor diploma in een economisch-boekhoudkundige richting;
 • Minstens 5 jaar ervaring in een boekhoudafdeling;
 • Expertise in operationele boekhouding en periodieke afsluitingen;
 • Spreekt Nederlands, kennis van Engels en Frans is een pluspunt;
 • Zeer goede beheersing van Excel en van het bredere Office-pakket;
 •  Flexibel, stressbestendig en een echte teamplayer;
 •  Nauwgezet, hands-on en oplossingsgericht.

Aanbod

 • Een uitdagende, afwisselende job;
 • Een stabiele werkomgeving in één van de belangrijkste voetbalclubs in België;
 • Werken in een file arme omgeving, gemakkelijk bereikbaar via R4 – E17 en E40, buiten het centrum van Gent;
 • Een salarispakket in overeenstemming met ervaring en competenties.

Interesse in deze job?

Stel je kandidatuur en stuur jouw CV en bijhorende motivatiebrief voor 07/11/2018 naar Fin.dir@kaagent.be met als onderwerp "B-A Talent".

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Culinaire Zesdaagse in Restaurant Horseele

Naar aanleiding van de Gentse Zesdaagse (13 november t.e.m. 17 november) stelt sterrenchef Danny Horseele van Restaurant Horseele u een driegangenmenu voor met aperitief en bijhorende wijnen aan 100 € (all in).

Het restaurant zal tijdens de Zesdaagse uitzonderlijk open zijn vanaf 17:30 en we serveren het menu binnen een tijdslimiet van anderhalf uur zodat u en uw gasten niets hoeven te missen van het spektakel op de wielerpiste in het Gentse Kuipke! 

Interesse? Maak via de link hieronder uw reservatie en kies voor "6-daagse" tijdens de maand november.

Klik hier om te reserveren!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Rijrichting naar UZ Gent afgesloten na afloop komende thuismatchen

Na het affluiten van de thuiswedstrijd op zondag 12 augustus tegen Waasland-Beveren zal Politie Gent aan het rondpunt van de Ghelamco Arena tijdelijk de rijrichting NAAR UZ Gent afsluiten voor privaat vervoer. Bussen van de Lijn en de shuttlebussen blijven wel gewoon rijden. Dat zal ook bij de komende thuismatchen zo zijn. 

Verkeer komende van UZ Gent richting de R4 zal dus nog steeds kunnen door kunnen rijden. De omgekeerde beweging (komende van rondpunt Ghelamco Arena dus van de R4 of van de Tuibrug) zal tijdelijk verboden worden (behalve dus voor de bussen). Het heeft dus geen zin om, komende van de R4 of van de Tuibrug, richting UZ Gent te willen rijden daar men teruggestuurd zal worden richting R4 of Tuibrug. 

Het afsluiten van rijrichting UZ Gent zal steeds kortstondig en tijdelijk zijn en wordt genomen met de bedoeling om na afloop van de wedstrijd, het vertrek van supporters per bus, fiets of wagen vlotter en vooral veiliger te laten verlopen. De club en Politie Gent danken onze supporters voor het begrip. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Koop onze nieuwe wedstrijdshirts nu ook in onze gloednieuwe online fanshop!

De wedstrijdshirts voor het seizoen 2018-2019 zijn er en kunnen vanaf heden ook online aangekocht worden via de gloednieuwe webshop www.kaagentshop.be. Je vindt er trouwens niet alleen de wedstrijdshirts, maar ook heel wat andere KAA Gent kledij zoals trainingsvesten, shirts, polo's, broeken, shorts, ...

Uiteraard kan je ook nog steeds terecht in de KAA Gent Fanshop in de Ghelamco Arena.

Bestel jouw nieuwe 2018-2019 wedstrijdshirt online

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Nieuwe shirts voor seizoen 2018-2019

Vandaag stellen we, in samenwerking met Craft, onze nieuwe shirts voor komend seizoen voor.

De jarenlange expertise die Craft heeft opgebouwd in het vervaardigen van hoogwaardige sportkleding voor Olympische- en wereldkampioenen is nu vertaald in een teamwearcollectie voor eliteclubs als KAA Gent. Met name de pasvorm voor zowel mannen, vrouwen en kinderen alsook de meest belangrijke kenmerken van Craft inzake het optimaal ventileren en reguleren van transpiratie zijn vertaald naar de KAA Gent 2018/19 wedstrijdoutfit.

HAAL 'EM NU IN ONZE FANSHOP OF WEBSHOP! 

In de oefenwedstrijd tegen KSV Oudenaarde op vrijdag 6 juli zullen de spelers voor het eerst met de nieuwe uitrustingen aantreden. De nieuwe home en away shirts zijn vanaf morgen te koop in onze fanshop. De derde (witte) uitrustingen, de keepersshirts en de kindermaten worden later geleverd. 

Home shirt

Voor het nieuwe homeshirt werd teruggekeerd naar een sobere maar mooie combinatie van de clubkleuren blauw en wit. Het overheersende kleur is blauw met witte randen aan de kraag en de mouwen van zowel het shirt als het broekje. Het clublogo staat dit seizoen mooi centraal op het shirt.  

Away shirt

Voor een tweede uitrusting wordt steeds gevraagd om erg afwijkende kleuren te gebruiken, daarom kiezen we opnieuw voor een gele uitrusting. Ook in Europese wedstrijden zal dit het voorkeursshirt worden.

Derde uitrusting

De derde uitrusting is overwegend wit en heeft blauwe randen aan de kraag en de mouwen van zowel shirt als broekje. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Sluitingsdagen KAA Gent horecazaken

Ook onze horecazaken nemen tijdens deze periode even een welverdiende zomerbreak. Dit zijn de sluitingsdagen van Restaurant Horseele, de Buffalo Bistro en de Buffalo Sandwich Club:

 • Buffalo Bistro: van maandag 16 juli t.e.m. vrijdag 20 juli. Terug open op maandag 23 juli (ook open tijdens de galamatch)
 • Buffalo Sandwich Club: van maandag 23 juli t.e.m. vrijdag 3 augustus. Terug open op maandag 6 augustus.
 • Restaurant Horseele: van dinsdag 10 juli t.e.m. woensdag 1 augustus. Terug open op donderdag 2 augustus.

Bekijk volledig nieuwsbericht