Nieuws

Filters tonen
Community

Speel voor KAA Gent in de Grote Verkeerscup

In samenwerking met de Pro League en de Vlaamse overheid ontwikkelde de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) De Grote Verkeerscup. De Grote Verkeerscup is een online verkeersquiz waaraanook KAA Gentsupporters kunnen deelnemen. Doe mee en loods de Buffalo's naar de eerste plaats in het verkeersklassement. Er zijn mooie KAA Gentprijzen te winnen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Community

KAA Gent Foundation vraagt aandacht voor armoede in Gent

Voor de wedstrijd KAA Gent–Waasland Beveren voerde de KAA Gent Foundation actie op de supporterspromenade van de Ghelamco Arena. Vrijwilligers van de KAA Gent Foundation deelden plaktattoos uit met als opschrift ‘Sluit armoede uit’. Op deze wijze vraagt de KAA Gent Foundation aandacht voor de 1 op 5 Gentenaars die in armoede leven en noodgedwongen gezondheidszorg uitstellen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Community

KAA Gent Foundation versterkt haar engagement voor Gent

De verbindende kracht van KAA Gent. Zo omschrijft de KAA Gent Foundation zich in haar nieuwe beleidsplan. De maatschappelijke werking van KAA Gent wil ook in de komende jaren KAA Gent inzetten voor maatschappelijke activiteiten. Met 32 projecten en een jaarbudget van meer dan 500.000 euro bouwt KAA Gent verder aan haar maatschappelijk engagement.

Lees/ download hier het beleidsplan van de KAA Gent Foundation in pdf. 

Klik op de foto hieronder voor een kort verslag van de persconferentie n.a.v. de presentatie van het Strategisch Beleidsplan 2017-2020 van de KAA Gent Foundation.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Community

HT Gantoise Legends op EFDN Wandelvoetbaltornooi

Ons KAA Gent wandelvoetbalteam HT Gantoise Legends neemt deel aan het European Legends Walking Football Festival in Arnhem. De Legends nemen het op sportcentrum Papendal op tegen 21 teams uit heel Europa. Onder meer Feyenoord, Schalke 04, Tottenham Hotspur en Benfica Lissabon zijn present.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Community

Gentse brandweer oefent in de Ghelamco Arena

Gisteren en vandaag en de komende dagen 'trainen' onze Helden van Hier, de mannen van Brandweerzone Centrum, in de Ghelamco Arena. 60 dagen per jaar gaan op aan trainingsdagen. Trainingen/oefeningen worden telkens in een groep van 8 afgewerkt zodat iedereen aan bod komt. Bovendien zijn het, zoals het échte topbrandweermannen (en -vrouwen) betaamt, extreem zorgzaam met onze Ghelamco Arena omgegaan. Ze deden zelfs hun zware botinnes uit om de witte muren van het stadion niet te beschadigen!

KAA Gent is meer dan trots dat de Ghelamco Arena mag dienen als 'oefencomplex' voor onze fantastisch brandweerkorps. De oefeningen van de Gentse brandweer zijn een voorbeeld van hoe het voetbalstadion van KAA Gent gebruikt wordt als een multifunctioneel stadion met social return.

Bekijk volledig nieuwsbericht