Nieuws

Filters tonen
Jeugd

Gentse beloften periodekampioen na 0-3 zege op Westerlo

Na een overtuigende 0-3 overwinning op Westerlo zijn de beloften van KAA Gent kampioen van de reguliere competitie.  Ze sloten die af met 34 punten, 5 punten meer dan dichtste achtervolger KRC Genk. De 8 beste ploegen zullen nu een eindronde spelen, waarbij iedereen weer van 0 punten vertrekt. De doelpunten in deze laatste reguliere wedstrijd staan op naam van Elton Kabangu en Jose Luis Rodriguez (2x), de Panamees die dit weekend tekende tot 2019. 

 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Jeugd

Gentse beloften kloppen Moeskroen met late penalty

Met een late penalty trapte invaller Giorgi Beridze gisteren de Gentse beloften naar de overwinning tegen Moeskroen. De beloften lopen daar mee verder uit in het klassement en staan nu 5 punten voor op dichtste achtervolgers Club Brugge en KRC Genk. Club Brugge heeft echter wel nog een match tegoed. 

 

 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Jeugd

Gentse beloften verliezen met 1-3 van Zulte-Waregem

Gisteren verloren de beloften van KAA Gent in eigen huis van Zulte-Waregem met 1-3. De Panamese flankaanvaller José Rodriguez trapte Gent op voorsprong en hoewel er nog gevaar was van Dante Walen en Mendez Adilson, bleef de voorsprong voor de rust op 1-0 staan. Zulte-Waregem kon na de rust via een penalty van Zaïdi gelijkmaken en Vetokele en Coopman legden de 1-3 eindstand vast. Ondanks deze nederlaag blijven de beloften wel gedeeld leider samen met KRC Genk. Bekijk het volledige U21-klassement hier.

Bekijk volledig nieuwsbericht