Nieuws

Filters tonen
Supporters

- 25% op alle shirts en shorts!

Met de bekerfinale in aantocht, is het een ideaal moment om nog eens in de fanshop te passeren. Je kan er nu ook genieten van onze eindeseizoenskorting: -25% op alle shirts en shorts!  

De Ghelamco Arena en het Koning Boudewijnstadion moeten blauw en wit kleuren: leuke polo’s, kwaliteitsvolle t-shirts, coole sweaters en hippe hoodies zijn nu te koop in onze shop. Kom eens langs en maak je keuze: betaalbare topkwaliteit in alle maten, voor kids, vrouwen en mannen! Show your colours: blue and white!

Openingsuren fanshop

Ga naar de webshop

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Download nu de KAA Gent-app!

Vanaf vandaag kan je als KAA Gent supporter je club nog intensiever volgen: dankzij de MASTERCARD® KAA GENT-APP blijf je als fan op de hoogte van het reilen en zeilen bij je club. Download 'em nu via de buttons onderaan!

In samenwerking met Mastercard en Esign werd een nieuwe app gebouwd om onze supporters nog beter te dienen. We opteerden voor een simpele maar effectieve app waaraan in de toekomst nog toepassingen kunnen toegevoegd worden. 

De voordelen van deze nieuwste applicatie zijn legio:

 • Je ontvangt via pushmeldingen als eerste de meest recente nieuwtjes, de ploegopstellingen en je krijgt een melding bij elk doelpunt tijdens de matchen.
 • Je bespaart tijd door het online heropladen van je consumptiekaart en/of abonnement (meerdere kaarten toevoegen is geen enkel probleem).
 • Je kan altijd en overal het saldo op je supporterskaart checken.
 • Je wordt als eerste geïnformeerd over nieuwe toepassingen via onze App.
 • Op matchday zie je via de LinkedIn-integratie wie allemaal naar de match komt.

Een Buffalo scoort nog meer dankzij de MASTERCARD® KAA GENT APP

Download de app in Google Play

Download de app in de App Store

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Geslaagde open training

Ondanks het gure weer en de late beslissing om een open training te organiseren, daagden toch een heel pak blauw-witte supporters op om onze Buffalo's gisterenmorgen aan te moedigen in de laatste rechte lijn naar de beslissende wedstrijd op Stayen zondag. Bedankt voor jullie steun supporters en op naar zondag! 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Open training op 14 maart

Wie onze spelers nog eens wil aanmoedigen en motiveren in aanloop naar de cruciale wedstrijd van zondag kan dat op een open training morgenvoormidddag.

Morgen (donderdag 14 maart) van 10.30 uur tot 12 uur is er een OPEN TRAINING op het KAA GENT OEFENCOMPLEX in OOSTAKKER. Je kan vrij parkeren op de parking (ingang via EIKSTRAAT). Aanwezigen krijgen van de club een gratis koffie, biertje of frisdrank! 

Laten we tonen dat we klaar zijn om samen met hen te strijden voor het laatste PO1-ticket op het veld van Sint Truiden! 

We are one family, we are Buffalo!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Kies jouw favoriete shirt!

Ook voor volgend seizoen heeft onze kledijpartner Craft weer enkele beauties ontworpen. Maar wat nog leuker is: jij kan nu mee bepalen wat volgend seizoen onze derde uitrusting wordt! 

Vanaf vandaag (woensdag 27 februari) tot zaterdag 2 maart kunnen alle supporters via Facebook stemmen voor onze nieuwe derde uitrusting! Wil jij mee bepalen hoe we onze tegenstanders tegemoet treden? Rep je dan snel naar onze Facebookpagina, stem voor jouw favoriete shirt en deel de post!

Volgende week delen we dan mee welk shirt het geworden is. 

Klik hier om te stemmen!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Korting voor abonnees bij Omloop van Vlaanderen!

Ook dit jaar is de Ghelamco Arena op zaterdag 16 maart terug het startpunt van de Omloop van Vlaanderen. En ook nu weer zijn er mooie voordelen voor deelnemende Buffalo-abonnees:

 1. een korting van 3 euro op je inschrijving
 2. 15% korting op onze KAA Gent wieleroutfits in de fanshop tijdens de maand februari!

Keuze uit 3 routes - voor ieder wat wils

Ben jij al vroeg in vorm en ben jij klaar voor een tocht op een uitdagend parcours? Kies dan voor de 149km die goed is voor 12 hellingen, 7 kasseistroken en bijna 1.500 hoogtemeters.

Hou je het liever iets rustiger maar toch voldoende uitdagend dan hebben we met een parcours van 113km, goed voor 8 hellingen, 7 kasseistroken en 1.000 hoogtemeters, het ideale parcours voor jou.

Begint het seizoen nog maar pas voor jou? Dan hebben we een kleinere lus van 83km met 4 hellingen en 3 kasseistroken uitgestippeld.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Sfeercollecte tegen Moeskroen

Ook fan van wijze sfeeracties en coole tifo's zoals op Oostende? Steun dan nu zondag tegen Moeskroen onze sfeergroepen Buffalo Indians, Banlieue Gantoise en Ultras Ghent bij de sfeercollecte die ze doen voor, tijdens en na de match! Voor u een kleine bijdrage, voor de sfeer een groot verschil! 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Klaar voor de voorjaarsklassiekers?

Op 2 maart starten de Vlaamse voorjaarsklassiekers terug met de Omloop het Nieuwsblad. De Omloop heeft opnieuw een Gents tintje want de teampresentaties worden gedaan in het Kuipke en de start wordt gegeven aan het SMAK in het Citadelpark. Ook onze kledingsponsor Craft heeft een voorgeschiedenis in het wielrennen en maakt naast prachtige uitrustingen en teamwear voor onze A-kern, beloften en jeugdteams, mooie, kwalitatieve en hyperfunctionele wieleruitrustingen.

15% korting op alle wielerkledij in februari!

Met de voorjaarsklassiekers voor de deur is het dus het ideale moment om jouw KAA Gent-wieleruitrusting in huis te halen. Je geniet in onze fanshop de hele maand februari immers 15% korting op zowel het wielershirt, de windvest en de wielerbroek. Met onze wieleruitrusting ben je klaar voor de start van het wielerseizoen! 

Ontdek de wieleruitrusting nu in de fanshop!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Doe mee aan onze sfeerenquête!

Sinds enige tijd is er overleg tussen het bestuur en een delegatie van de supporters over diverse onderwerpen, onder meer over de sfeer in het stadion. Veel supporters, waaronder ook de sfeergroepen, waren vragende partij voor dit overleg. Ook de club is uiteraard niet tegen meer ambiance en staat achter alle initiatieven die dit kunnen bevorderen. En wie sfeer zegt, zegt Tribune 2.

Om alle voorgaande redenen willen we nu alle abonnees van Tribune 2(*) bevragen via een enquête die door de sfeergroepen en de club samen werd opgesteld in de overleggroep. 

Help mee én win een prijs!

Voor we beslissingen nemen over zaken als een sfeervak, is het belangrijk dat elk abonnee in Tribune 2 zijn zeg kan doen en dat we goed weten om welke redenen supporters kiezen voor Tribune 2 en hoe hij of zij daar de wedstrijd volgt. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk abonnees van die tribune deelnemen aan de enquête.  Zo krijgen we én meer sfeer én een beter zicht op ieders mening. Bovendien maken alle deelnemers kans op een mooie prijs!

Abonnees van Tribune 2, laat jullie stem horen tot en met woensdag 13/02/2019!
 

Stem hier of in de Ghelamco Arena nu zondag tegen Moeskroen

Wie de enquete liever niet kan of wil invullen via de site of mail, kan deze schriftelijk invullen in tribune 2 op zondag 10 februari voor of na de wedstrijd tegen Moeskroen .

(*) Via de hieronder gevraagde gegevens verifiëren we dat enkel abonnees van T2 deelnemen . Zo worden de resultaten niet vertekend.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Nieuwe busroute P&R-bussen

Gezien de situatie van de brug over de E17 in Gentbrugge zal de busroute voor onze P&R-bussen vanaf de eerstkomende wedstrijd tegen RSC Anderlecht (20 januari 2019) aangepast worden en dat (waarschijnlijk) voor de komende seizoenen. Voorheen reden de P&R-bussen van Heyerick vanaf de P&R-parking onder het E17-viaduct in Gentbrugge. 

We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om dat op zo’n manier te doen dat onze supporters meer comfort en mogelijkheden krijgen want vanaf nu zullen er meerdere opstapplaatsen zijn. Bovendien zullen nu ook inwoners uit Melle en omstreken makkelijker via het P&R-systeem tot in de Ghelamco Arena raken. Een eerste evaluatie van de nieuwe route volgt na de bekerwedstrijd tegen KV Oostende volgende week. Wie feedback wil geven, kan dat steeds via het invulformulier op onze contactpagina 

De nieuwe route is als volgt:

Traject voor de wedstrijd

 1. Startplaats: Dienstencentrum Gentbrugge in de Driebeekstraat 
 2. STOP 1: bushalte P&R Arsenaal op N9 Brusselsesteenweg (=onder treinviaduct) OPLETTEN VOOR FIETSERS! 
 3. STOP 2: bushalte Tuinbouwschool Melle op N9 Brusselsesteenweg (=vlak voor de oprit R4)
 4. Langs R4 naar busperrons Ghelamco Arena

Wanneer de chauffeurs voor de wedstrijd merken dat bij opstapplaatsen Arsenaal en Tuinbouwschool reeds veel supporters staan, zullen zij hun collega's inseinen zodat er direct lege bussen naar daar vertrekken en er geen volle bussen bij stop 2 en 3 aankomen.  

Traject na de wedstrijd

 1. Startplaats: busperrons Ghelamco Arena (enige plaats waar na de wedstrijd jetons kunnen worden gekocht)
 2. STOP 1: Dienstencentrum Gentbrugge 
 3. STOP 2: bushalte P&R Arsenaal
 4. STOP 3: Tuinbouwschool Melle

Busjetons

De jetons voor de P&R bussen worden voor de wedstrijd enkel verkocht bij opstapplaats 2 (P&R Arsenaal) en na de wedstrijd bij de busperrons aan de Ghelamco Arena. Buiten wedstrijddagen kan je steeds terecht bij de dienst Ticketing in de Ghelamco Arena voor busjetons. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Open training op woensdag 16 januari

Op woensdag 16 januari van 14 tot 16u houden we een open training op het oefencomplex in Oostakker. Er zullen ook rondleidingen georganiseerd worden. Zo kan iedereen eens zien hoe onze spelers zich voorbereiden op de komende topwedstrijden tegen Anderlecht (20 januari) en de halve finale van de Croky Cup tegen KV Oostende (24 januari)

De training zelf zal doorgaan op het terrein van Racing Gent (Eikstraat 85, 9041 Oostakker). Parkeren kan op de parking bij het stadion van Racing (via ingang Eikstraat). De parking opent vanaf 13u30. 

Rondleiding oefencentrum 

Iedereen die komt, kan tussen 14u en 15u45 ook een rondleiding krijgen in ons state-of-the-art oefencomplex. Om de 15 minuten start een rondleiding. De rondleidingen starten telkens ter hoogte van de hoofdingang van het stadion van KRC Gent. Ter gelegenheid van de open training zal de kantine van Racing Gent ook geopend zijn. 

Openbaar vervoer

Via de lijnen 70, 71, 72 kan het stadion van Racing Gent vlot bereikt worden.

 • lijn 70 (Zwijnaarde-Oostakker-Zwijnaarde)
 • lijn 71 (Nazareth-Oostakker-Nazareth)
 • lijn 72 (Merelbeke-Oostakker-Merelbeke)

Parking

 • Parking Eikstraat (120 plaatsen) - Eikstraat 85, 9041 Oostakker
  • Wanneer de parking volzet is, zijn er ook parkeerplaatsen op de parking van de Edugo hogeschool.
 • Parking Edugo (Sint-Jozefstraat 5, 9041 Oostakker)
  • deze parking ligt op 5 minuten stappen van het stadion van Racing Gent ter hoogte van de terreinen van SKV Oostakker. 

Hopelijk kunnen we rekenen op jullie massale aanwezigheid!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Tijdelijke nieuwe bushalte P&R Arsenaal

Gezien het probleem met de vallende brokstukken bij het viaduct van de E17 in Gentbrugge en de beslissing om de parking onder het viaduct af te sluiten voor onbepaalde duur, is ook de club genoodzaakt een nieuwe oppstapplaats te voorzien voor de shuttlebussen die normaal daar vertrekken. 

Voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge wordt P&R Arsenaal de nieuwe, tijdelijke opstapplaats voor de shuttles vanuit Gentbrugge naar de Ghelamco Arena. Het opstappen op de bussen zal gebeuren op de eerste (rechter) rijstrook langs de kant van de parking. Er wordt ondersteuning voorzien van de Gentse politie om dit veilig te laten gebeuren. 

Let bij het opstappen van de bus aub goed op voor passerend fietsverkeer en wees voorzichtig! Niemand wil net voor de match een accident op de fietsstrook. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Glühwein, kersthandschoenen en DJ tegen Cercle!

Vrijdag spelen we tegen Cercle de laatste thuismatch van het seizoen. Om iedereen in de mood te brengen (voor zover dat nog nodig is na onze bekerkwalificatie), hebben we een aantal leuke extra's voorzien. 

Actie Handschoenen Alken Maes 

Zo is er de Maes Kersthandschoenen-actie waarbij je bij elke bar op de promenade bij een bestelling Maes Pils een paar handschoenen krijgt. Zo heb je warme handen én frisse pinten! In totaal worden 2000 paar handschoenen uitgedeeld! De actie is geldig zolang de voorraad strekt. 

DJ in de desperados corner

Vanaf 45min voor de aftrap is er terug een DJ in de Desperados corner (tussen Tribune 3 en Tribune 2). Het feestje gaat ook na de wedstrijd door en dat tot de sluiting van het stadion.

Gluhwein en chocomelk beschikbaar aan de snoepstanden

Tot slot is er ook lekker warme glühwein bij de snoepstanden te verkrijgen. Voor de allerkleinsten en de liefhebbers van niet-alcoholische warme dranken is er warme chocomelk. De snoepstanden bevinden zich bij de gates 14, 35 en 47.

Bekijk volledig nieuwsbericht