Nieuws

Filters tonen
Supporters

December = promoties in de shop!

December komt eraan dus dat betekent cadeautjestijd, want zowel de Sint als de Kerstman zijn terug op post tijdens de laatste maand van het jaar! Ook wij laten december niet zomaar passeren. Kom nu naar onze fanshop en profiteer van onze Decemberactie!

Koop je een shirt of training, dan krijg je er gratis een sjaal bovenop!

Koop je een sjaal, dan krijg je er gratis een mooie en handige Buffalo-sleutelhanger bij!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

CROKY CUP: SAVE THE DATE !

Op DINSDAG 4 DECEMBER spelen onze Buffalo’s de levensbelangrijke bekerwedstrijd tegen KFCO Beerschot Wilrijk in het kader van de 1/8 finales van de Croky Cup: aftrap om 20.45 uur !

KAA Gent zet hoog in op deze wedstrijd, want iedere supporter weet dat de bekercampagne de kortste weg is naar Europees voetbal!

Daarom doen we nogmaals een oproep om de ploeg massaal te steunen: momenteel zijn er 5 500 tickets verkocht waarvan 200 in vak 225 (tribune 2) dat voor deze wedstrijd als sfeervak wordt uitgetest! De capaciteit van dit sfeervak bedraagt overigens 680 plaatsen.

Aarzel niet en koop massaal tickets zodat jullie onze ploeg naar de ¼ finales kunnen stuwen! De ticketprijzen zijn super democratisch: 10 euro voor volwassenen, 5 euro voor kinderen.

SUPPORTERS WE REKENEN OP JULLIE !

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Sfeervak tegen Beerschot-Wilrijk!

Begin deze maand kwamen het bestuur van de club en verschillende supporters- en sfeergroepen samen in de Ghelamco Arena. Een van de zaken die aan bod kwamen was de sfeer in het stadion. Het is al langer een vraag van de verschillende sfeergroepen om één groot sfeervak op te richten in tribune 2. In samenspraak met de supporters en om te tonen dat het de club menens is met de beloofde steun, werd vandaag beslist om zo snel mogelijk het idee voor één groot sfeervak te testen. Vak 225 (het meest centrale vak van Tribune 2) zal tijdens de bekerwedstrijd tegen KFCO Beerschot-Wilrijk op 4 december dan ook een sfeervak worden.

Tickets sfeervak te koop vanaf woensdag 21 november

Waarom dan? Omdat tijdens de bekerwedstrijden, in tegenstelling tot de competitiewedstrijden, de plaatsen niet automatisch ingenomen zijn door abonnees. Abonnees hebben voorrang op hun plaats tijdens de voorrangsperiode maar eens die voorbij is, wordt hun gereserveerde plaats beschikbaar. De voorrangsperiode de betreffende bekermatch tegen Beerschot loopt tot en met dinsdag 20 november. Tickets voor het sfeervak zijn dus te koop vanaf woensdag 21 november. Bovendien zijn er heel aantrekkelijke ticketprijzen (5 en 10 euro) in alle tribunes voor deze bekermatch .

Wie kan er terecht in het (tijdelijke) sfeervak?

Simpel gezegd: iedereen die wil bijdragen tot een schitterende sfeer in het stadion tijdens thuiswedstrijden. Omdat dit een test is, zijn we dus op zoek naar supporters voor wie sfeer betekent dat ze 90 minuten lang uit volle borst zingen, met vlaggen zwaaien en de ploeg van begin tot einde vocaal ondersteunen. Met andere woorden, wie de wedstrijd graag al zittend en rustig keuvelend volgt, verwijzen we voor deze match dus graag door naar één van onze andere 29 vakken in het stadion.

Wil je meehelpen op weg naar een echt sfeervak volgend seizoen? Zie dan dat je erbij bent in vak 225 tegen Beerschot! Eerste opdracht: VAK 225 HELEmaal laten vollopen en ons na 90 minuten helse sfeer een bekerronde verder brengen! 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Vruchtbare sfeervergadering bestuur en supporters KAA Gent

Gisterenavond nodigden voorzitter Ivan De Witte en het bestuur van KAA Gent de sfeergroepen van KAA Gent, de supportersfederatie en de SLO’s uit voor een open gesprek over de relatie tussen de club en zijn supporters.

Gedurende een vergadering van ruim anderhalf uur werden alle aspecten van sfeer, alle gevoeligheden en voorstellen open op de tafel gelegd. Ook de oude tradities van de club, die de supporters dierbaar zijn, kwamen ter sprake. Alle aanwezigen erkennen dat het bestuursduo Ivan De Witte en Michel Louwagie de club op korte tijd van een bijna bankroet naar een topclub geleid hebben. Tegelijk erkennen alle aanwezigen dat er terug nood is aan een bruisende sfeer in de Ghelamco Arena.

“De club engageert zich om deze dialoog structureel en gemeend te voeren, nu en in de toekomst. Jullie laten de ploeg scoren als de sfeer goed zit.” - Ivan De Witte

Op voorstel van de voorzitter wordt er een werkgroep opgericht van de sfeergroepen, die onder coördinatie van Xavier Kirchhoff op zeer korte termijn een aantal voorstellen zal uitwerken. Het bestuur van KAA Gent engageert zich er toe om alle werkbare voorstellen te ondersteunen.

“We kiezen voor deze stap en we zeggen ook heel duidelijk dat we hem gaan zetten” - Ivan De Witte.

In december komt deze vergadering terug samen om de eerste voorstellen te bespreken en te kijken welke er snel uitgevoerd kunnen worden en wat we tegen volgend seizoen kunnen doen om structurele stappen te realiseren.

Meer info

Patrick Lips,
Directeur Communicatie
0475502214

Dirk Vos,
Supportersfederatie KAA Gent
0472838462

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Signeersessie op woensdag 31 oktober

Wil je Birger een snel herstel toewensen? Of een handtekening en een selfie nemen met ons aanvallend duo Chuk en Chak? 

Kom op woensdag 31 oktober naar onze FANSHOP waar Birger Verstraete, Giorgi Chakvetadze en Roman Yaremchuk jullie tussen 14 uur en 15.30 uur met plezier zullen ontvangen!

Tevens het ideale moment ook om onze Craft collectie te bekijken: truien, jassen, sjaals, petten…alles om je warm te houden tijdens de koude maanden die eraan komen!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Haal uw Buffalo Watch nu in de fanshop!

Als enige officiële dealer biedt JUWELIER VAN BIGNOOT u de kans om uw supportersgevoel voortdurend te beleven dankzij het prachtige Buffalo Watch, sinds kort ook te koop in onze fanshop! De Buffalo Watch is een kwaliteitsvol Zwitsers uurwerk dat door Van Bignoot in samenwerking met Swiss Military Hanowa werd ontwikkeld.

Buffalo Watch

U kan kiezen tussen een karaktervol "BUFFALO SUPPORTERSUURWERK" voor iedereen (m/v en kinderen) gemaakt uit volkern-staal, waterdicht tot 100m, schokvrij en bezet met krasvrij saffier glas, anti-allergisch en met twee jaar internationale waarborg. (€ 169,- voor de Buffalo Watch met rubberen band en €189,- voor de Buffalo Watch met stalen band.)

De "LIMITED EDITION CHRONOGRAAF"

Van de Limited Edition chronograaf bestaan slechts 250 exemplaren. Uiteraard met alle gekende basis opties en daarbovenop met een BETROUWBARE CHRONOGRAAF. Zo volgt u zelf de juiste speeltijd! Elk uurwerk is gepresenteerd in een prachtige box, met 3 bijhorende banden in staal, blauw leder en in de "BUFFALO BLAUWE "gummy band, (volledig anti-allergisch). Prijs €299.

Alles is te bezichtigen en te verkrijgen in de winkel in de Mageleinstraat 6 te Gent (09/225 87 38),  online of in de KAA Gent fanshop!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Word jij onze FIFA 19 eSporter?

Ben je grote fan van FIFA 19 en supporter van KAA Gent? Super want dan ben jij diegene die we zoeken om onze club te vertegenwoordigen in de Proximus ePro League! Grijp je kans om de eerste FIFA-kampioen van België te worden, schrijf je in voor de Proximus ePro League en kies KAA Gent als favoriete ploeg!

Deelnemers vanaf 16 jaar (amateurs of professionals) kunnen zich hieronder inschrijven voor de onlinetoernooien van KAA Gent in de ePro League. Inschrijven kan tot en met 20 oktober!

Schrijf je hier in!

(inschrijven doe je met je Playstation Network account)

Word jij Belgisch kampioen met KAA Gent? 

Elke supporter krijgt de kans om voor ons te spelen en om Belgisch kampioen te worden. Bovendien zullen vanaf speeldag 22 van de officiële kalender van de Jupiler Pro League een aantal wedstrijden en hoogtepunten van het Proximus ePro League kampioenschap worden uitgezonden op de platformen van Proximus en van de Pro League.

Organisatie van de competitie

De inschrijvingen voor het seizoen 2018-2019 gebeuren via www.proximus-esports.be. Het toernooi verloopt in 4 fasen:

 1. Kwalificaties: op 4 november en 1 december vinden de kwalificatierondes plaats om voor KAA Gent de vier beste FIFA 19 spelers te kiezen.
 2. Selectie: uit de 4 beste spelers kiezen we wie uiteindelijk onze officiële vertegenwoordiger wordt. 
 3. Kampioenschap: Onze KAA Gent-eSporter neemt het op tegen de 15 spelers van de andere eersteklassers
 4. Play-Offs: de beste 6 spelers gaan naar de Play-offs waar ze het opnemen tegen elkaar en de professionele esporters van de eersteklasseclubs. De winnaar mag zichzelf de officiële Belgische FIFA-kampioen noemen! 

Wacht niet langer en waag je kans!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Buffalo Kids Fandag op 12 september

De jaarlijkse fandag is samen met de technische staf vastgelegd op woensdag 12 september tussen 14u en 17u30. Het programma bestaat uit 3 luiken:

14u - 15u30: Open training

Maak de voorbereiding op de wedstrijd tegen STVV mee en zie onze spelers van dichtbij in actie!

16u - 17u30: Fans' time!

Nog geen selfie of handtekening met jouw favoriet? Onze coaches en spelers wachten op jou aan verschillende standjes!

14u - 17u30 - Fancy Fair op de promenade

Vanaf 14 kan je doorlopend terecht op onze Fancy Fair op de promenade. Een waar paradijs voor de Buffalo Kids met leuke standjes, originele challenges en plezante spelletjes.

Maak kennis met de Supportersfederatie KAA Gent, Buffalo Indians, de KAA Gent Ladies en de KAA Gent Foundation. Neem ook een kijkje achter de schermen: de Business ruimtes, de presidentiële skybox en de commandopost.

Vlot naar de fandag? Lees hier hoe je makkelijk aan de Ghelamco Arena raakt!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

UEFA verandert regels: opnieuw bier tijdens Europese wedstrijden

Een van de aangenaamste verrassingen die UEFA dit seizoen voor alle deelnemende clubs in petto had, is de reglementswijziging dat het niet langer verboden is alcohol aan te bieden in het stadion tijdens Europese wedstrijden. 

Met andere woorden: vanaf donderdag 16 augustus bij onze thuismatch tegen Jagiellonia kan iedereen terug van een fris pintje genieten! 

Santé!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Ploegvoorstelling met Niels Destadsbader, Peter Van de Veire en de Miguel Wiels Band

Ook dit jaar zijn onze Buffalo's naar goede gewoonte weer van de partij op de Gentse Feesten. Naar jaarlijkse gewoonte vindt de ploegvoorstelling plaats op de eerste maandag van de Gentse Feesten, maandag 16 juli.

Plaats van afspraak is opnieuw het Sint-Baafsplein, waar iedereen van harte welkom is vanaf 18u. Tover jij ook terug het hele plein mee om in onze prachtige blauw-witte kleuren? Naast onze Buffalo-helden verwelkomen we ook Niels DestadsbaderPeter Van de Veire en de Miguel Wiels Band op het podium!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Ploegvoorstelling op maandag 16 juli

Naar goede jaarlijkse gewoonte vindt de  ploegvoorstelling ook dit seizoen plaats op de eerste maandag van de Gentse Feesten, maandag 16 juli.

Plaats van de afspraak: Sint-Baafsplein. Iedereen is welkom vanaf 18u. Meer details volgen nog. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

KAA Gent zoekt gastgezinnen

KAA Gent wil zijn jeugdspelers mogelijk maken om hun voetbalopleiding in een stabiele omgeving te volbrengen. Een leuk gastgezin is daarvoor een ideale plaats.

Daarom zijn we ook op zoek naar gastgezinnen die:

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Winnaars vdk-quiz

Bedankt Buffalo's om zo massaal mee te spelen met onze vdk-quiz! Deze week werden de 30 winnaars die allen 15 op 15 haalden gecontacteerd: 14 winnaars ontvingen een gesigneerde bal, 16 anderen ontvingen een gesigneerde poster.

Nog eens nakijken wat de juiste antwoorden waren, check dan snel nog even de wedstrijdpagina!

Winnaars gesigneerde bal

 • Joeri Poelman
 • Lucas Vander Beken
 • Pieter Van Puybvelde
 • Marlies Hulpio
 • Dimi Denoyette
 • Febe Minjau
 • Gaspar Haenecaert
 • Thierry Clyncke
 • Alexander De Vriendt
 • Alfons De Pauw
 • Wim Van den Bossche
 • Bernard Ceriez
 • Björn Sergeant
 • Silke Raes

Winnaars gesigneerde poster

 • Maarten Delen
 • Filip Bradt
 • Gerlinde Vanbrussel
 • Bjorn Bracke
 • Len Maerevoet
 • Pascal Bouché
 • Katrien Debusschere
 • Saskia Van Laere
 • Pieter Chalmet
 • Jan Tieter
 • Delphine Van der haegen
 • Nicolas De Winter
 • Karin Monsaert
 • Lutgard Waelput
 • Jo Onraet
 • Luc Nys

Bekijk volledig nieuwsbericht