Nieuws

Filters tonen
Team

Fotospecial: stage in Perpignan - dag 3

Dinsdag keren onze Buffalo's terug van hun ministage in Perpignan, maar op maandag werd er nog duchtig doorgetraind, ter voorbereiding van de competitiewedstrijd van komende vrijdag tegen R Charleroi SC. Bekijk heel wat sfeerbeelden in onze 35 foto's tellende fotospecial van stagedag 3.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Stage Perpignan - dag 2

Dag 2 van de mini-stage in Perpignan begon met een ochtendtraining naast het Maracana-stadion. Het bleek echter om het kleine broertje te gaan van de wereldberoemde arena. In de namiddag stond er bowling als teamactiviteit op het programma.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Stage Perpignan - dag 1

Vandaag vertrokken onze Buffalo's vanuit Oostende naar Perpignan in Zuid-Frankrijk voor een korte stage. Bedoeling is om de slechte weersomstandigheden in België in te ruilen voor wat meer zon en minder neerslag. Eens geland in het zonnige Perpignan werd koers gezet richting hotel waar direct geluncht werd. Na de lunch volgde een kort rustmoment voor de training om 16u. In het kleine Stade Saint Michel werd vervolgens pittig getraind. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Fotospecial: winterstage in Oliva - dag 7

Op de laatste dag van de winterstage in het Spaanse Oliva vond nog een ochtendtraining plaats onder het oog van enkele supporters van FC Union Berlin. Zij moedigden onze spelers aan op ludieke wijze (zie video hieronder). 

De stage in het Oliva Nova Golf & Beach Resort werd - hoe kan het ook anders - afgesloten met een golfinitiatie. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Fotospecial: winterstage in Oliva - dag 5

Ook op de vijfde dag van de winterstage in het Spaanse Oliva werd de pees er weer stevig opgelegd. De ochtendlijke strandloop werd gevolgd door twee trainingssessies, eentje in de voormiddag en een in de namiddag. Voorzitter Ivan De Witte kwam op bezoek en ook kersvers nieuwkomer Darko Bjedov was van de partij en sloot aan bij de groep.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

KAA Gent haalt aanvaller Darko Bjedov

Op stage in het Spaanse Oliva tekende Darko Bjedov vandaag een contract dat hem de 2,5 seizoenen aan KAA Gent bindt. Bjedov is een 27-jarige Servische aanvaller van het Servische Javor. Voor zijn transfer naar KAA Gent bekleedde Bjedov de tweede plaats in de topschutterstand van de Servische eerste klasse met 10 doelpunten in 20 wedstrijden. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Fotospecial: winterstage in Oliva - dag 4

Op de vierde dag van de winterstage in het Spaanse Oliva stond een eerste oefenwedstrijd op het programma. Tegen het Nederlandse Willem II werd het geen traditionele wedstrijd van 90 minuten, maar wel eentje met vier periodes van telkens 30 minuten. Daarin mochten beide ploegen naar hartelust wisselen om allerlei opstellingen en combinaties uit te proberen. Willem II won uiteindelijk de partij met 1-3 na doelpunten van Sol, Lieftink en een owngoal van Troost-Ekong. Van Der Bruggen scoorde voor de Buffalo's.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Fotospecial: winterstage in Oliva - dag 3

Op de derde dag van de winterstage in het Spaanse Oliva stonden de Buffalo's al bij het ochtendgloren op het strand voor een loopsessie. Daarna volgde een pittige ochtendtraining, waarbij Perbet de show stal door heerlijk te scoren met een magistrale volley.  Het leverde hem zelfs drie extra punten op in de spelerscompetitie, waarmee vrijstellingen voor hersteltrainingen verdiend kunnen worden. Veel plezier dus op training, maar vooral ook heel veel arbeid. Die twee aspecten werden in de namiddag opnieuw samengebracht in een hele reeks teamopdrachten, wat heel wat mooie beelden voor onze fotospecial opleverde. Als afsluiter trok de ploeg nog de zee in.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Fotospecial: winterstage in Oliva - dag 2

Dag 2 van de winterstage in het Spaanse Oliva werd om kwart voor 8 ingezet met een strandloop, die de spelers naar goede traditie op een nuchtere maag afwerkten. Om 9u15 volgde het ontbijt en daarna werd de de eerste training afgewerkt (om 10u45). Na de lunch om 13u15 volgde een rustmoment tot ongeveer 15u30, waarna de laatste veldtraining van de dag plaatsvond om 16u15. Van de laatste training volgen nog foto's. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Fotospecial: winterstage in Oliva - dag 1

Van 5 tot en met 11 januari verblijven onze Buffalo's in het Spaanse Oliva om er hun winterstage af te werken. Op donderdag stapten ze in Deurne het vliegtuig op richting Spanje, waar in de namiddag al een eerste trainingssessie werd afgewerkt. Bekijk onze fotospecial voor heel wat beelden van de aankomst in Oliva en de eerste training, waarbij nieuwkomers Lovre Kalinic en Samuel Kalu al van de partij waren.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

KAA Gent haalt aanvallend talent Samuel Kalu binnen

Samuel Kalu heeft een contract voor 3,5 seizoenen getekend bij KAA Gent. De 19-jarige Nigeriaan, geboren op 26/08/1997, komt over van het Slovaakse AS Trencin en treedt daarmee in de voetsporen van zijn landgenoot Moses Simon en Ibrahim Rabiu. Net als Simon kreeg ook Kalu voordien zijn opleiding bij de GBS Academy (Golden Boot Soccer Academy) in Nigeria. Kalu is een rechtsvoetige vleugelspits die beschikt over een groot technisch vermogen. Hij is zeer snel en heeft een snedige actie in huis. Kalu tekende een contract tot 2020 en vindt bij de Buffalo's onder meer landgenoten Simon, Rabiu, Esiti en Troost-Ekong terug. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Lovre Kalinic kiest voor KAA Gent

Lovre Kalinic heeft een contract voor vier seizoenen getekend bij KAA Gent. De 26-jarige Kroatische doelman komt over van Hajduk Split, waar hij vanuit de jeugdreeksen doorstroomde naar het eerste elftal. Hij is ook Kroatisch international en maakte afgelopen zomer nog deel uit van de selectie voor het EK in Frankrijk. Kalinic ondertekende een contract tot eind juni 2021.

Bekijk volledig nieuwsbericht