Ook onze horecazaken nemen tijdens deze periode even een break. Dit zijn de sluitingsdagen van Restaurant Horseele, de Buffalo Bistro en de Buffalo Sandwich Bar:

  • Buffalo Bistro: van maandag 17 juli t.e.m. maandag 24 juli. Terug open op dinsdag 25 juli
  • Buffalo Sandwichbar: van maandag 24 juli t.e.m. vrijdag 4 augustus. Terug open op maandag 7 augustus.
  • Restaurant Horseele: van zaterdag 15 juli t.e.m. woensdag 16 augustus. Terug open op donderdag 17 augustus.

Restaurant Horseele

Het restaurant is open van dinsdag tot en met zaterdag, behalve op wedstrijddagen (dan is het restaurant voorbehouden voor de Executive Club). Reserveren kan via de website www.restauranthorseele.be (of telefonisch via 09 330 23 20).

HORSEELE IN THE BOX (vanaf 3 juni)

Restaurant Horseele krijgt binnenkort een compleet nieuwe ‘look en feel’. De werken aan het restaurant gaan van start vanaf 3 juni. Tijdens die periode ontvangt sterrenchef Danny Horseele zijn gasten in een aangrenzende skybox. De ervaring blijft voor u hetzelfde, een gastronomische verwennerij op het hoogste niveau voor twee of meer personen. U blijft ook genieten van het adembenemend zicht over het mooiste stadionvan het land. Kom vlug genieten van ons ‘HORSEELE IN THE BOX’ -concept. U bereikt ons vanaf 3 juni via de hoofdingang van de Ghelamco Arena.

Buffalo Bistro

Weekdagen

Je kan elke weekdag tussen 11u30 en 14u terecht in de Buffalo Bistro voor salades, koude of warme gerechten. De bistro zal gesloten zijn tijdens weekends (behalve op wedstrijddagen) en op feestdagen. De bistro - te vinden op de promenade in de hoek tussen Tribune 1 en Tribune 2 - is te bereiken via gate C. Dat is één van de twee ingangen voor de Ghelamco-tribune (tribune 2). Via de trappen bij gate C kan men zo naar boven. Parkeren kan op parking A (de parking voor Tribune 1). Bekijk hier een plannetje.

Je kan in de Buffalo Bistro betalen met cash, bancontact of met het cashless systeem (dus met je abonnement of met een consumptiekaart).
Naast een assortiment warme en koude dranken, zullen ook volgende koude en warme gerechten te verkrijgen zijn (bekijk het menu). Alle menus zijn ook in kinderporties te verkrijgen. Voor vegetariërs is er ook een vegetarische schotel voorzien.

Wedstrijddagen

Wil je voor aanvang van een thuismatch al genieten van een lekkere maaltijd in de Ghelamco Arena, dan kan je 2u30 voor de aftrap terecht in de Buffalo Bistro!
Om iedereen een goede service te kunnen bieden, adviseren wij om ofwel 2u30 ofwel 1u15 voor de aftrap in de Buffalo Bistro langs te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat we op die manier zowel de kwaliteit als de service kunnen waarborgen. Bovendien heeft iedereen zo de nodige tijd om van zijn maaltijd te genieten én vermijden we dat mensen lang moeten wachten om plaats te kunnen nemen in de Bistro.Buffalo Sandwich Club

Op 18 november werd in de centrale inkomhal van de Ghelamco Arena onze Buffalo Sandwich Club officieel geopend. Je kan er naast een heel assortiment belegde broodjes en ontbijtkoeken ook hartige snacks als worstenbroodjes, panini's en minipizza's verkrijgen. Ook donuts, muffins, brownies, rijsttaartjes en andere lekkernijen staan op de menukaart.

De Buffalo Sandwichbar is elke weekdag open van 11u30 tot 13u30.

Betalen doe je cash of met de cashless paymentkaart.