Koop de KAA Gent kalender 2016 en steun Elk Talent Telt

Koop de KAA Gent kalender 2016 en steun Elk Talent Telt

Vanaf vandaag verkopen KAA Gent en De Gentenaar een verzorgde jaarkalender 2016. Voor amper 5 euro haalt u de kalender in huis en steunt u Elk Talent Telt, een communityproject van vzw Voetbal in de stad.

Elk Talent Telt wil élk kind laten voetballen: zowel op de pleintjes in de Gentse buurten als bij de voetbalclubs van onze mooie stad. Voetbal is hét middel om kinderen en jongeren meer kansen te geven op zelfontplooiing en talentontwikkeling. Daarom sloegen in het afgelopen jaar 12 Gentse clubs de handen in elkaar en werden in Nieuw Gent initiatieven rond pleintjes- en scholenvoetbal ontwikkeld.

Met de verkoop van de KAA Gent kalender steunt De Gentenaar Elk Talent Telt. Maandelijks blikt de kalender terug op de bijzondere momenten uit het voorbije jaar, ook met ploegfoto's en actiefoto's van Sven Kums, Brecht Dejaegere, Matz Sels en andere Gentse helden.

De KAA Gent kalender kost 5 euro wordt op 1, 4 en 20 december 2015 ter gelegenheid van elke wedstrijd verkocht op de supporterspromenade van de Ghelamco Arena. Verder kan u voor de kalender terecht in  Fanshop van KAA Gent, in de Gentse dagbladwinkels en online op www.gentenaar.be/kalender.