Eerste Gala van de Communitywerking

Eerste Gala van de Communitywerking

Op woensdag 4 mei 2016 organiseren KAA Gent en Voetbal in de stad het eerste Gala van de Communitywerking: een Gentse gala-avond met optredens van Sioen, Kurt Burgelman, Miguel Wiels, DJ Neon gastheer Daan Hugaert, een lekker driegangenmenu, kennismaking met de sociale projecten van de communitywerking en veel ambiance. Inschrijven kan hier.

KAA Gent is niet alleen een topclub op maar ook naast het veld. Onze club bruist van sociaal engagement met de organisatie van daklozenvoetbal, de ondersteuning van scholieren met leermoeilijkheden, buurtsport voor kinderen uit kansengroepen en tal van andere sociaal geïnspireerde initiatieven. De spil van dit engagement is Voetbal in de stad, de communitywerking van KAA Gent.

Om de communitywerking nog verder uit te bouwen zijn er veel euro’s nodig. Het eerste Gala van de Communitywerking is dan ook een fundraising dinner met optredens, humor en informatie over onze sociale werking.

   

Inschrijven is mogelijk per tafel van 6 personen of 8 personen. U kunt ook individueel of met kleinere groepen inschrijven, maar dan deelt u de tafel met andere gasten.

- Wanneer: woensdag 4 mei 2016 - aanvang om 19:00
- Waar: VIP Business Lounge - 1ste verdieping Ghelamco Arena
- Kostprijs per persoon: 100 euro excl btw (driegangenmenu, incl. aperitief en wijnen)

Inschijven kan via deze link: Gala van de Communitywerking

Tot 4 mei. Want bij KAA Gent heeft voetbal meer dan twee doelen!
 
Resul Tapmaz - Voorzitter vzw Voetbal in de stad
Patrick Lips - Commercieel Directeur KAA Gent
Wim Beelaert - Coördinator vzw Voetbal in de stad / Community Manager KAA Gent

Meer info over de communitywerking van KAA Gent: lees hier het jaarverslag van vzw Voetbal in de stad 2015