Danijel Milicevic: 100 competitiematchen voor KAA Gent

Danijel Milicevic: 100 competitiematchen voor KAA Gent

Speeldag 1 - Play-Off 1 - 02-04-2017 om 18:00 u

Dankzij zijn invalbeurt zondag laatstleden bij de 2-1 overwinning tegen Club Brugge, bereikte Danijel Milicevic de mijlpaal van 100 gespeelde competitiewedstrijden voor onze Buffalo's. 

Milicevic tekende bij KAA Gent op 15 januari 2014 en is één van de anciens van de huidige kern. Hij maakte alle successen onder Hein Vanhaezebrouck mee (Titel, Supercup, Champions League, Europa League) en was er vaak zelfs een van de architecten van. Milicevic werkte zich in die tijd ook op tot Bosnisch international.

Zijn eerste wedstrijd voor de Buffalo's, kwam er op 18 januari 2014 in de Ghelamco Arena: een 0-1 thuisnederlaag tegen het KV Kortrijk van o.a. Hein Vanhaezebrouck, Eli Coulibaly, Benito Raman en Thomas Matton. Van de toenmalige Buffalo's zijn Nana Asare en Renato Neto samen met Milicevic de enige overlevers in de huidige kern. 

Zijn eerste doelpunten voor de Buffalo's scoorde hij in de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem op 17 augustus 2014 (3-1 overwinning). Hij maakte er toen meteen twee.

Een van de belangrijkste doelpunten die Milicevic scoorde was de 2-1 in de thuiswedstrijd tegen Zenit Sint-Petersburg. Met die treffer gooide hij de deur open naar Europese overwintering in de Champions League van het seizoen 2015-2016. Met een magistrale volley scoorde hij toen de goal van de verlossing (zie video onder - vanaf de 3e min). 

Proficiat Danijel met je 100 competitiewedstrijden voor de Buffalo's, wij hopen dat er nog veel tientallen mogen bij komen!