Gentse U21 geklopt in spektakelmatch

De beloftenversie van de "Slag Om Vlaanderen" was een spektakelrijke match met enkele schitterende doelpunten. Spijtig genoeg vielen die doelpunten niet enkel aan onze zijde.

Terwijl de andere A-kernspelers op de open training waren, verzamelden Franko Andrijasevic, Anders Christiansen, Deiver Machado, Thibault De Smet, Ricardo Avila, Nicolas Raskin, Abou Koita en Anthony Swolfs speelminuten bij de beloften. Christiansen gaf tot twee maal toe een assist, waarvan één voor Andrijasevic en werd voorafgaand aan het eerste Brugse doelpunt onderuit geschoffeld, wat steeds een fout had moeten opleveren. Ook de Canadese spits Jonathan David wist terug tweemaal de weg naar doel te vinden. Spijtig genoeg scoorden de Brugse beloften enkele prachtige doelpunten wat tot een ouderwetse 3-5 eindstand leidde.

Zesde plaats in het klassement

Door de nederlaag zakken de Gentse beloften verder in het klassement waar ze nu de zesde plaats bekleden. De volgende wedstrijd is op maandag 9 april in Luik tegen de beloften van Standard die op de vierde plaats staan.