Vanhaezebrouck:

Vanhaezebrouck:

Hein Vanhaezebrouck was kort van stof na de wedstrijd en verklaarde al grappend: “Een 0-0, veel kan ik daar niet over zeggen. Bedankt om te komen iedereen en tot zondag.”

Hein zou echter Hein niet zijn zonder toch nog wat uit te weiden over de spelers die hun debuut maakten: “Ik heb bij de nieuwe spelers zowel zaken gezien waarover ik tevreden was als zaken die me minder aanstonden. Maar goed, dit is een momentopname en betekent niets voor de rest van het seizoen. Alleen zullen diegenen die het minder goed deden, meer kwaliteit moeten brengen en hun workload wat moeten opdrijven. Andere spelers hebben aan mij en voor zichtzelf bevestigd dat ze het aankunnen.”

Over het resultaat en het gebrek aan kansen was de trainer minder tevreden: “Ik had gevraagd er een serieuze match van te maken met een goed resultaat en doelpunten. Dat is niet gelukt. We hadden ook  bijna geen kansen.”  Defensief was het wat beter. De nul werd gehouden zoals gevraagd en de 18-jarige debutant Siebe Horemans deed het meer dan behoorlijk. Vanhaezebrouck: “Ik vond Siebe de beste aan de bal van de verdedigende drie vanavond. Hij was een van de lichtpunten. Nu nog wat body kweken om sterker te staan in de duels.”