Overzicht Gentse internationals

Tijdens de interlandbreak zijn verschillende Buffalo's afgereisd om met hun land een of meerdere wedstrijden te spelen. Een round-up van hun prestaties.

Moses Simon mocht starten voor Nigeria, dat in en tegen Tanzania 0-0 gelijkspeelde in de kwalificaties voor de Afrika Cup. Simon werd na 66 minuten vervangen.

Erik Johansson reisde wel af naar Rusland om er met Zweden een EK-kwalificatiewedstrijd af te werken, maar hij liep een blessure op (contusie knie) en kwam niet in actie. Zweden verloor de wedstrijd met 1-0.

Thomas Foket en Benito Raman kwamen wel in actie bij de Belgische U21, die hun EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Letland U21 wonnen met 0-2. Foket stond an de aftrap en speelde de volledige wedstrijd, Raman mocht in de 84ste minuut invallen.

Voor Haris Hajradinovic werd het een interlandbreak met gemengde gevoelens. Met Bosnië & Herzegovina U21 verloor hij immers in eigen huis met 1-2 van Kazakhstan U21 (EK-kwalificatie). Hajradinovic speelde de volledige wedstrijd en scoorde in de 58ste minuut op erg knappe wijze het enige doelpunt voor de thuisploeg. Zijn doelpunt kunt u hieronder herbekijken: