Kalender seizoen 2016-2017 bekend

Kalender seizoen 2016-2017 bekend

De Pro League heeft de kalender voor het seizoen 2016-2017 voorgesteld. KAA Gent start met een verplaatsing naar KV Kortrijk op zondag 31 juli (om 20u). Een week later volgt de eerste thuismatch tegen KRC Genk op zondag 7 augustus (om 20u).

Op de derde speeldag trekken onze Buffalo's naar Sporting Charleroi (zaterdag 13/08 om 18u). De data en uren van de eerste speeldagen liggen sowieso vast. De data en uren van de andere speeldagen worden later bekend gemaakt (zie foto onderaan de pagina).

Download onze wedstrijdkalender op je smartphone of tablet!

Een overzicht van alle wedstrijden vindt u terug op onze wedstrijdkalender.  De kalender downloaden op je smartphone of tablet kan hier. Met deze handige kalender ben je steeds op de hoogte van de juiste wedstrijddata en uren! Wanneer er aanpassingen zijn (zie hierboven), geven wij deze in op de website en worden de nieuwe data en uren automatisch geüpdate op je smartphone! 

Tip: als je een melding krijgt dat de kalender niet geïnstalleerd kan worden omdat hij er al op staat, verwijder dan eerst de kalender van vorig seizoen en download daarna de nieuwe kalender van het seizoen 2016-2017.

>> Bekijk hier het oefenprogramma van de Buffalo's!