KAA Gent en ‘Verlicht MS’ bundelen krachten tegen Multiple Sclerose

KAA Gent en ‘Verlicht MS’ bundelen krachten tegen Multiple Sclerose

Speeldag 16 - Jupiler Pro League - 24-11-2017 om 20:30 u

Op 24 november belooft de Ghelamco Arena nog meer te fonkelen dan anders. Voor, tijdens en na de wedstrijd tegen Moeskroen worden in het stadion magnetlights verkocht ten voordele van ‘Verlicht MS’, een organisatie die zich tijdens de donkere wintermaanden inzet voor de strijd tegen multiple sclerose.

De actie ‘Verlicht MS’ kadert in de Warmste Week van radiozender Studio Brussel. “Het idee is om handige loop- en fietslichtjes te verkopen ten voordele van de vzw MS Liga Vlaanderen”, klinkt het bij de initiatiefnemers. “Gezien de Warmste Week plaatsvindt in de donkere periode rond Kerst, leek het ons een goed idee iets met ‘verlichting’ te doen. De slogan ‘Verlicht MS’, toch een ziekte die zwaar om dragen is, spreekt voor zich.”

Steun uit onverwachte hoek

De actie kon al op heel wat bijval rekenen, maar krijgt op 24 november een echte boost. Zo sprong voetbalclub KAA Gent mee op de kar. “Toevallig kwam het nieuws over onze actie bij Gent-voorzitter Ivan De Witte terecht. Die was zo gecharmeerd dat hij besloot de actie te ondersteunen. De spelers van KAA Gent lenen hun gezicht voor onze actie en tijdens de wedstrijd tegen Moeskroen mogen we onze magnetlights verkopen in de Ghelamco Arena.”

KAA Gent en Verlicht MS rekenen alvast op het grote hart van de Buffalosupporter en hopen op 24 november massaal magnetlights te kunnen verkopen. “We zijn er zeker van dat onze lampjes voor een superfijn lichteffect gaan zorgen in de Ghelamco, toch nog steeds het knapst verlichte stadion van het land. We willen de Ghelamco Arena echt nog meer doen fonkelen dan anders”.

Deze actie verloopt in samenwerking met de KAA Gent Foundation.

Meer info over Verlicht MS via de facebookpagina www.facebook.com/VerlichtMS

Info en contact
Kristof Vereecke
Persverantwoordelijke ‘Verlicht MS’
0486 44 77 64

Patrick Lips
Directeur Communicatie KAA Gent
0475502214