Rijrichting naar UZ Gent afgesloten na afloop komende thuismatchen

Rijrichting naar UZ Gent afgesloten na afloop komende thuismatchen

Speeldag 3 - Jupiler Pro League - 12-08-2018 om 20:00 u

Na het affluiten van de thuiswedstrijd op zondag 12 augustus tegen Waasland-Beveren zal Politie Gent aan het rondpunt van de Ghelamco Arena tijdelijk de rijrichting NAAR UZ Gent afsluiten voor privaat vervoer. Bussen van de Lijn en de shuttlebussen blijven wel gewoon rijden. Dat zal ook bij de komende thuismatchen zo zijn. 

Verkeer komende van UZ Gent richting de R4 zal dus nog steeds kunnen door kunnen rijden. De omgekeerde beweging (komende van rondpunt Ghelamco Arena dus van de R4 of van de Tuibrug) zal tijdelijk verboden worden (behalve dus voor de bussen). Het heeft dus geen zin om, komende van de R4 of van de Tuibrug, richting UZ Gent te willen rijden daar men teruggestuurd zal worden richting R4 of Tuibrug. 

Het afsluiten van rijrichting UZ Gent zal steeds kortstondig en tijdelijk zijn en wordt genomen met de bedoeling om na afloop van de wedstrijd, het vertrek van supporters per bus, fiets of wagen vlotter en vooral veiliger te laten verlopen. De club en Politie Gent danken onze supporters voor het begrip.