Vanhaezebrouck: ''Kom massaal supporteren''

Vanhaezebrouck: ''Kom massaal supporteren''

Speeldag 5 - UEFA Europa League groep H - 24-11-2016 om 19:00 u

Hein Vanhaezebrouck en onze spelers roepen jullie in een video op om hen massaal te komen steunen in de beslissende UEFA Europa League wedstrijd tegen SC Braga op 24 november. We willen het stadion volledig blauw-wit kleuren om de ploeg naar de overwinning te stuwen.

 

We are one family, we are Buffalo! 


Op 24 november om 19u speelt KAA Gent een cruciale wedstrijd tegen SC Braga in de UEFA Europa League. Bij winst zetten we, net als vorig seizoen, een grote stap naar Europees overwinteren. We willen er samen met onze supporters dan ook alles aan doen om klaar te zijn voor de confrontatie.

Hein Vanhaezebrouck:

“De wedstrijd tegen Braga zal wellicht allesbepalend zijn, daarom rekenen we op jullie massale steun. Wij hopen het stadion vol te krijgen en hopen enorme steun te krijgen zoals we die van jullie altijd gekregen hebben."

Daarom delen we gratis sjaals uit om tijdens de wedstrijd in het hele stadion een gigantische blauw-witte muur op te trekken. Een boost voor de spelers, een statement van de fans en een garantie voor een onvergetelijke sfeer! Vorig jaar imponeerde Gent met zijn vlaggenacties, nu zorgen we allemaal samen opnieuw voor een blauw-witte muur!