Koop de KAA Gent kalender 2017 en steun Voetbal in de stad

KAA Gent en De Gentenaar verkopen een verzorgde jaarkalender 2017. Voor amper 5 euro haalt u de kalender in huis en steunt u Voetbal in de stad, de communitywerking van KAA Gent.

De KAA Gentkalender 2017 werd zorgvuldig samengesteld met de ploegfoto, foto's van onze jeugdploegen en kwaliteitsvolle actiefoto's van Kalifa Coulibaly, Stefan Mitrovic, Nana Asare, Brecht Dejaegere en andere Gentse helden.

Verkoop

De KAA Gent kalender kost 5 euro en is de hele maand december en januari te koop in de Fanshop. Je kan hem ook kopen op wedstrijddagen op de

supporterspromenade bij de verkopers van Voetbal in de stad op 11 en 22 december 2016 en op 20 en 29 januari 2017.

Verder kan u de kalender bestellen via contact@voetbalindestad.be. U stuurt een bericht met daarin uw naam, adres en het aantal gewenste kalenders. U ontvangt een betalingsaanvraag (kostprijs kalenders + verzendingskosten). Na ontvangst van uw betaling worden de kalenders opgestuurd.

Voetbal in de stad

Dit jaar gaat de opbrengst van de kalenderverkoop naar de buurtsportinitiatieven van onze communitywerking Voetbal in de stad. Met de wervende kracht van KAA Gent versterken we inwoners van buurten en verbinden we mensen. Inclusie staat centraal: we are one family, we are Buffalo! Vandaag zijn we vooral actief in Nieuw Gent-Steenakker, de buurt naast de Ghelamco Arena. Samen kunnen we het aanbod uitbreiden naar andere wijken van onze stad.