Steun onze Jonge Buffalo's in de UEFA Youth League

Steun onze Jonge Buffalo's in de UEFA Youth League

In het spoor van de kampioenen treden onze Jonge Buffalo's aan in de UEFA Youth League. Zij spelen hun wedstrijden in het stadion van KRC Gent-Zeehaven. Toegang is gratis.

In de UEFA Youth League staat winnen op de tweede plaats. De jonge spelers krijgen er de unieke mogelijkheid internationale ervaring op te doen in een sfeer van vriendschap, respect en fairplay.

De Jonge Buffalo's spelen in de UEFA Youth League thuiswedstrijden tegen Olympique Lyonnais (woensdag 16.9 om 14u), Valencia FC (woensdag 4 november om 14u) en FC Zenit (woensdag 9.12 om 14u).  De wedstrijden worden gespeeld in het PGB stadion (Eikstraat 85, 9041 Oostakker). Toegang is gratis.

KAA Gent nodigt in het bijzonder de vele Gentse jeugdvoetballertjes en jonge supporters uit om de wedstrijden van de Jonge Buffalo's in de UEFA Youth League bij te wonen en zo bij te dragen tot een enthousiaste vriendschappelijke Gentse sfeer.

Tot slot wensen we de vrienden van KRC Gent-Zeehaven te bedanken voor de gastvrijheid en de goede samenwerking bij de organisatie van onze UEFA Youth League wedstrijden in Oostakker.