Vlot naar de fandag

Vlot naar de fandag

Zoals steeds vragen wij onze supporters om zo veel mogelijk op een duurzaame manier naar de Ghelamco Arena te komen. Dat kan, ook op de fandag morgen, met de fiets, de bus of het openbaar vervoer.

BEKIJK HET PROGRAMMA VAN DE FANDAG

Fiets

Wie met de fiets komt, kan parkeren in een van de 2400 vaste fietsenstallingen. Bovendien belooft het stralend weer te worden morgen, een reden te meer om voor de tweewieler te kiezen!

Openbaar vervoer

Voorts blijft ook het openbaar vervoer één van de mogelijkheden. Er zijn verschillende tram- en buslijnen beschikbaar. 

Pendelbussen

Vanuit Gentbrugge zullen er vanaf 13u pendelbussen vertrekken vanop de gebruikelijke opstapplaats (Park & Ride Gentbrugge). Deze zullen rijden tot en met 19u. De pendels rijden dus vanaf 1 uur voor de start van de fandag tot 1 uur na het einde ervan.

Parkings

Op wedstrijddagen hebben we de beschikking over verschillende bedrijfsparkings in de buurt van de Ghelamco Arena. De fandag gaat echter door op woensdag 12 september een weekdag. Enkel onze eigen parking A (voor Tribune 1) en de parkings van de Kaasboer en de bovengrondse Brico parking zullen die dag geopend zijn. Heb je dus thuis nog een klusje te doen, kan je meteen eens binnenspringen bij de Brico Plan-It.