Beloften geven zege uit handen tegen Cercle

Voor de beloftenwedstrijd tegen Cercle Brugge kregen onze beloften versterking van Timothy Derijck, Thibault De Smet, Eric Smith, Igor Plastun en Giorgi Kvilitaia. Cercle kwam na zes minuten op voorsprong maar Kvilitaia maakte een tiental minuten later gelijk. Hij zette na een fout in de zestien op hem, de penalty zelf om. Ondanks verdere doelpunten van Jalloh in de 22e en 78e minuut (2-1 en 3-1), kwamen de groen-zwarten nog terug in de match met 2 doelpunten in minuut 84 en 87.

De jonge Buffalo's blijven door dit puntenverlies op een vijfde plaats hangen en wachten na 4 wedstrijden nog steeds op hun eerste overwinning. Volgende week trekken onze beloften naar Luik om nummer twee Standard partij te geven.

Bekeravontuur voorbij

Vorige week donderdag wisten onze beloften zich niet te plaatsen voor de Beker van België na een nederlaag tegen KRC Genk. Eerder die week leden de beloften een nipte nederlaag tegen de Genkies. In de beker waren de beloften van de competitieleider echter te sterk. Einduitslag 1-4.