Beloften verliezen op Standard met 2-1

Gisterenavond verloren onze beloften met 2-1 op verplaatsing bij de beloften van Standard. Doelpuntenmaker bij onze jongens was Yassine Abdelali. De jonge Buffalo's kwamen in de eerste helft op achterstand bij een snelle uitbraak van Standard. In de tweede helft scoorden de beloften van de Rouches uit een corner. Abdelali milderde de score in de tweede helft met een schot van buiten de zestien.

Onze beloften zakken door deze nederlaag naar plaats 3 in het klassement op 2 punten van leider Anderlecht. Lokeren sprong deze speeldag over onze beloften. Volgende week echter komt de huidige nummer twee uit de stand op bezoek voor een Oost-Vlaams onderonsje. Bij winst nemen onze jongens plaats 2 terug over.