Vanavond finale van de AG Insurance Keep It Up Challenge

Vanavond finale van de AG Insurance Keep It Up Challenge

Vanavond vindt de finale van de AG Insurance Keep it Up Challenge plaats bij de wedstrijd tegen KV Oostende!

Een uur voor de match vindt eerst een demonstratie van een professionele freestyler plaats voor Tribune 2. 

Voor de match, kun je vanaf de tribune de finale bekijken tussen de twee beste jongleurs van Gent, Alcan Kecer en Dries Martens. Vanaf de doellijn zullen ze al jonglerend en zonder dat de bal de grond raakt de middellijn proberen te bereiken. Zullen ze slagen?

Twee seizoensabonnementen voor volgend seizoen en een mooi geldbedrag voor de Belgian Homeless Cup en Buffalo Bustels staan op het spel!

 

De AG Insurance Keep It Up Challenge:

Tijdens de 2 preselecties op de club hebben alle fans van KAA Gent een kans gehad om mee te doen aan de AG Insurance Keep it up Challenge. De uitdaging was eenvoudig: diegene die in één minuut de bal het meest kan tikken zonder dat deze de grond raakt won de preselectie van de AG Insurance Keep it up Challenge. Nu mogen de twee finalisten het in een vol stadion tegen elkaar opnemen!  

De twee finalisten:

  • Alcan Kecer : 14 jaar oud uit Gent. Won de eerste preselectie met een score van 150
  • Dries Martens: 24 jaar oud uit Drongen. Won de tweede preselectie met een score van 133

De finale:

De finalist die in minder dan 30 seconden al jonglerend van de doellijn de middellijn bereikt, is de winnaar en wordt beloond met twee seizoensabonnementen!

Bovendien schenkt AG Insurance nog eens € 500 euro aan het goede doel per finalist die de middellijn in minder dan 30 seconden bereikt! Zo zal Alcan Kecer de Belgian Homeless cup steunen en Dries Martens de Buffalo Bustels.

We wensen Dries en Alcan veel succes!