KAA Gent Foundation: vacatures

KAA Gent Foundation: vacatures

De KAA Gent Foundation zoekt een community coach (1 FTE) en een projectmedewerker Elk Talent Telt (0,5 VTE). Voor de functie van community coach leggen we ook een wervingsreserve aan.

Vacature Community Coach

De organisatie van sociaal-sportieve projecten is de kernopdracht van de KAA Gent Foundation. De community coach is een veldwerker die sport als middel gebruikt om te zoeken naar de kracht en talenten van mensen en samen met hen en met de verbindende kracht van KAA Gent bouwt aan persoonlijke ontwikkeling en sociale cohesie.

Klik voor de vacature

 

Vacature Projectmedewerker Elk talent Telt

De samenwerking tussen alle Gentse voetbalclubs met jeugdvoetbal op sportief en maatschappelijk vlak is een belangrijke opdracht van de KAA Gent Foundation. De projectmedewerker Elk Talent Telt begeleidt de Gentse clubs bij het versterken van hun maatschappelijke rol.

Klik voor de vacature

 

Interesse? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief via e-mail ter attentie van de heer Wim Beelaert, algemeen coördinator KAA Gent Foundation, naar wim.beelaert@kaagentfoundation.be, uiterlijk op vrijdag 25 mei 2018.

De vacature wordt na een selectieprocedure zo snel als mogelijk ingevuld. Studenten die in juli 2018 afstuderen kunnen zich ook kandidaat stellen voor deze functies.