Doe mee met KAA Gent aan de Grote Verkeerscup

Doe mee met KAA Gent aan de Grote Verkeerscup

In samenwerking met de Pro League en de Vlaamse overheid ontwikkelde de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) De Grote Verkeerscup. Dat is een online verkeersquiz waaraan ook onze supporters kunnen deelnemen om KAA Gent naar de eerste plaats in het verkeersklassement te loodsen. Er zijn mooie prijzen te winnen.

Hoe meequizzen?

Deelnemen aan De Grote Verkeerscup kan van 17 oktober tot en met 30 november via www.degroteverkeerscup.be. Hier kun je aanduiden dat je voor KAA Gent speelt. Wie inlogt via facebook, kan bovendien een persoonlijke Panini-sticker uploaden in onze clubkleuren.

Vervolgens krijg je 20 meerkeuzevragen voorgeschoteld over verkeer en mobiliteit. Per vraag krijg je 40 seconden om te antwoorden. Na elke vraag zie je meteen of je antwoord juist of fout was, en krijg je uitleg over het juiste antwoord. Een leuke manier dus om je verkeerskennis op te frissen of wat bij te leren over de nieuwe wetgeving over bijvoorbeeld elektrische fietsen! 

Als je 14/20 of meer haalt, maak je kans op een prijs geschonken door KAA Gent. Hiervoor moet je je adresgegevens invullen, de schiftingsvraag beantwoorden en ten slotte op de bevestigingslink klikken die naar je mailadres gestuurd wordt. Er zijn onder meer originele fluo hesjes met ons KAA Gentlogo te winnen. Door mee te spelen kun je je club ook omhoog helpen in het klassement van de Verkeerscup. De ploeg met de hoogste gemiddelde score komt op de eerste plaats en wint De Grote Verkeerscup!  

Infoplatform www.veiligverkeer.be

Je kent de typische vraag wel: ‘Hoe zat het ook alweer met…?’. Tegelijk met De Grote Verkeerscup lanceert de VSV ook een infoplatform waarop weggebruikers alles terugvinden wat te maken heeft met veilig verkeer: www.veiligverkeer.be. Handig om even te bekijken voor je de eer van je ploeg verdedigt!