Craft verkozen tot beste Team Sports Supplier 2018

Craft verkozen tot beste Team Sports Supplier 2018

Onze kledijsponsor Craft is door het Duitse SAZ Sport, een gerenommeerd Duits vaktijdschrift voor sporthandelaars, verkozen tot Best Team Sports Supplier 2018. Craft wint - bij zijn eerste deelname én als nieuwe speler in de markt van teamwear - voor het eerst de award en gaat dus kleppers als Adidas, Nike en andere Puma's vooraf. Bij de verkiezing werden meer dan 300 sport retailers bevraagd.  

Commercieel directeur Serge Platel: "Wij hadden sinds het eerste contact een goed gevoel bij Craft. De hartelijke samenwerking die nu bestaat, bevestigt dat gevoel alleen maar. Craft is een vrij nieuwe speler in het voetbal die zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend in andere sporttakken. Deze prijs is een bevestiging dat we de juiste keuze gemaakt hebben. Wij waren al overtuigd dankzij hun kwaliteitsvolle producten, hun drive en hun excellente service maar dit toont aan dat Craft niet alleen een sterk merk is met een groot potentieel maar ook dat het zijn prioriteiten op orde heeft. Wat wij al langer wisten, wordt met deze award nu ook zwart op wit bevestigd."

Craft kleedt alle KAA Gent teams (m/v) van jong tot oud

Craft Benelux is sinds dit seizoen de officiële kledijsponsor van KAA Gent en levert zowel de wedstrijd- als de trainingsuitrustingen voor alle ploegen van KAA Gent, van de A-kern tot de jeugd en van zowel van de mannen- als vrouwenteams. Ook de Elk Talent Telt-partnerclubs en de KAA Gent Foundation worden door Craft voorzien van sportkledij.