Buffalodag Halfvastenfoor 2017

Buffalodag Halfvastenfoor 2017

Op vrijdag 24 maart 2017 bezoekt KAA Gent de Halfvastenfoor ter gelegenheid van Buffalodag 2017. Spelers en entourage zullen tussen 16u30 en 17u30 op en rond het Sint-Pietersplein aanwezig zijn.

Halfvastenfoor verwelkomt alle KAA Gent spelers

Net als vorig jaar zullen alle KAA Gent spelers, met uitzondering van de internationals, de foor bezoeken.  Vanaf 16u30 zullen spelers en technische staf aanwezig zijn.

Het bezoek gebeurt in drie groepen. Elke groep wandelt in één doorgang van de foor. Eén groep neemt de doorgang kant Sint-Pieterskerk, een tweede groep neemt de middengang en een derde groep wandelt langs de doorgang kant Sint-Amandplein. Langsheen hun traject proberen de spelers samen met de bezoekers diverse attracties uit. Aan de autoscooter komen de drie groepen terug samen en bezoeken ze nog de attracties aan het Kramersplein. Omstreeks 17u30 uur worden de spelers opnieuw verwacht aan de spelersbus op het Kramersplein.

De nadruk ligt op het bezoeken van de foor en samen met de supporters een ritje maken op diverse attracties. Korte ontmoetingen met de spelers, bijvoorbeeld bij het nemen van foto’s zijn mogelijk.

Korting  voor deelnemende Buffalosupporters

Tijdens de Buffalodag krijgen foorgangers gekleed in de clubkleuren van de Buffalo’s of in het bezit van een abonnement van KAA Gent 30% korting op de deelnemende foorattracties.

De Buffalodag is een samenwerking van de Stad Gent met de foorkramers en vzw Voetbal in de stad, de Communitywerking van KAA Gent.