Smoking Buffalo: bestel nu de 8e editie!

Smoking Buffalo: bestel nu de 8e editie!

Naar goede gewoonte betekent december niet alleen met vrienden en familie samen genieten en feesten, maar ook een nieuwe Smoking Buffalo! Voor de 8ste keer zijn Whisky Import BELUX en The Bonding Dram op zoek gegaan naar een uniek vat dat moest voldoen aan hun strenge (kwaliteit)eisen. Omdat elke Smoking Buffalo rokerig hoort te zijn leidden onze smaakpapillen naar een jong bourbonvat vol heerlijke aroma's uit de buurt van Port Askaig. Ons vintage bourbon hogshead komt deze keer uit de meeste noordelijke en grootste distilleerderij van Islay, Caol Ila. De stillroom kijkt uit op het prachtige Sound Of Islay.

Wederom  tekenen we voor een zeer gelimiteerde oplage op vatsterkte. Van de 8ste editie zijn er slechts 304 flessen beschikbaar, elk afzonderlijk met de hand genummerd! Ook deze 8ste release is dus een exclusief collector’s item! Een must-have voor de verzamelaar, een heerlijk rokerige en fruitige whisky om languit te genieten tijdens een koude winteravond in de zetel bij de haard. Snel zijn blijft evenwel de boodschap!

De prijs per exemplaar is € 79,00 (incl. BTW).
Voor een levering aan huis of verzending naar een adres binnen België wordt er een meerprijs van 11 euro (incl. BTW) aangerekend per leveringsadres.

Smoking Buffalo8 is beschikbaar vanaf 22 december via www.smokingbuffalo.be

Voor vragen en/of opmerkingen kan u terecht bij smokingbuffalo8@gmail.com

Prettige feestdagen & vooral slainthé!

Vintage Islay Single Malt Scotch Whisky
8th edition
Caol Ila
60,5% abv 70cl
Bourbon hogshead # 31477 - Ltd. ed of 304 bottles
distilled: 23-08-2010 - bottled: 24-11-2016