KAA Gent wint ook op bezoek bij KVE Drongen

Speeldag 3 - Oefenwedstrijden 2017-2018 - 24-06-2017 om 18:00 u

Op de derde dag van de voorbereiding heeft KAA Gent ook al meteen zijn derde oefenwedstrijd afgewerkt. Na een bal op de lat van de thuisploeg zette Matton Gent na ruim een kwartier op voorsprong. Nog voor de pauze knalde Dejaegere de 0-2 binnen. Gent vatte de tweede helft aan met bijna alleen maar beloften en Louis Verstraete trof vlak na rust raak via een afgeweken schot. Blanckaert en De Cock konden nog tegenscoren voor Drongen en zorgden zo voor een 2-3 eindstand.

Opstelling eerste helft: Rinne, Gigot, Gonzalez, De Smet, B. Verstraete, Esiti, Dejaegere, Matton, Koita, Kalu, Sylla.

Opstelling tweede helft: Rinne, Pieters, Burssens, Lloci, Adilson, Avila, Abdelali, Cagro, L. Verstraete, Sarda, Bjedov.

Doelpunten: 0-1 Matton (18'), 0-2 Dejaegere (0-2), 0-3 L. Verstraete (47'), 1-3 Blanckaert (54'), 2-3 De Cock (60')