Kalenderwijzigingen in februari en maart

Kalenderwijzigingen in februari en maart

Vandaag werd de wedstrijdkalender definitief vastgelegd voor de periode tussen speeldag 28 en speeldag 30 (tot midden maart m.a.w.). Voor KAA Gent zijn er twee wijzigingen: de uitwedstrijd op Waasland-Beveren is verplaatst naar zondag 01/03 om 20u00, de uitwedstrijd tegen RSC Anderlecht wordt afgewerkt op zondag 15/03 om 14u30.

Kalenderwijzigingen

  • Waasland-Beveren - KAA Gent: van zaterdag 28/02 naar zondag 01/03 om 20u00.
  • RSC Anderlecht - KAA Gent: van zaterdag 14/03 naar zondag 15/03 om 14u30.

Data bekerwedstrijden

De halve finales van de beker tegen Anderlecht worden afgewerkt op woensdag 04/02 (thuis) en op donderdag 12/02 (uit). Meer info over onze de heenwedstrijd van de halve finale tegen RSCA vindt u hier.

Abonnees hebben voorrang t.e.m. 28/01. Zij kunnen hun ticket ook online kopen (enkel hun eigen ticket). Wie aan de kassa tickets komt kopen, kan maximaal 4 tickets kopen (zowel abonnees als niet-abonnees). De vrije verkoop start op 29/01, maar plaatsen die niet door abonnees bezet zijn, kunnen ook vanaf nu al aangekocht worden.

Volgende kalenderupdate

De Play Off kalender  wordt verwacht op maandag 16/03.

De volledige wedstrijdkalender is terug te vinden in de rubriek Wedstrijden.  

We weten dat de kalenderwijzigingen vaak voor kopbrekens zorgen, maar ze zijn het logische gevolg van onze goede prestaties dit seizoen. De televisiezenders kiezen immers de interessantste wedstrijden uit om die te verschuiven naar vrijdag of zondag. Als we het dus goed blijven doen, mogen we ons waarschijnlijk nog aan enkele kalenderwijzigingen verwachten.