Open training op 4 april

Open training op 4 april

Op zondag 1 april starten we de playoffs met een pittige verplaatsing naar Anderlecht, gevolgd door de thuiswedstrijd tegen Club Brugge één week later op 8 april.

Gratis toegang voor iedereen vanaf 13u

Om al goed warm te draaien voor de playoffs én omdat er veel vraag naar is, organiseren we tussendoor een open training in de Ghelamco Arena! Gratis toegang voor iedereen in de Ghelamco Arena op woensdag 4 april vanaf 13u!

Handtekeningensessie tussen 13u en 14u 

Tussen 13u en 14u zitten de spelers op de promenade en is er tijd voor een handtekening van of een selfie met je favoriete speler. Om 14u30 start de open training. 

Wat neem je mee? 

Het is die dag paasvakantie, dus als jij ook vrij hebt, neem dan zeker je vrienden, je lief en/of je (klein)kinderen mee!

Open training met groepsfoto om 14u30

Wees zeker op tijd, want het is de bedoeling om bij de start van de training een grote groepsfoto te nemen van alle spelers en de aanwezige supporters samen! 

Korting in fanshop & Kidibul cadeau!

De dresscode is uiteraard blauw-wit! Heb je nog niets in onze prachtige kleuren of is jouw sjaal of shirt echt wel eens aan vervanging toe? Profiteer die dag dan van onze speciale korting in de fanshop! Na de training geeft Kidibul iedereen die in de fanshop passeert nog een leuk cadeautje