Aboverkoop: start van de 3e voorrangsperiode (27-29 juni)

Op dinsdag 27 juni start het 3de deel van de voorrangsperiode voor de abonnementenverkoop. Deze duurt tot en met donderdag 29 juni.

Deze periode is er voor alle abonnees (reguliere competitie, PO1 en Europa League) die hun abonnement nog niet verlengd hebben.  Alle zitjes van reguliere abonnees die nog niet verlengd hadden, zijn vrijgekomen en zijn dus tijdens deze voorrangsperiode vrij ter beschikking.  

 Wie als abonnee van plaats wil veranderen, kan dat dus tussen 27 en 29 juni. 

Gezien de voorrangsperiode enkel voor abonnees geldt, kunnen zij ook online een nieuwe plaats kiezen. Er is geen mogelijkheid voor abonnees die hun abonnement al verlengden om extra plaatsen bij te nemen. Enkel abonnees die nog niet verlengden, kunnen dus online een abonnement aankopen. Uiteraard kan u ook bij de dienst Ticketing in de Ghelamco Arena zelf terecht. 

Alle algemene info over de abonnementenverkoop via deze link

ONLINE VERKOOP

Wie zijn abonnement online koopt kan het zelf ophalen of het aangetekend laten versturen.  In het eerste geval, vragen we om minstens 5 werkdagen te  wachten alvorens langs te komen. Voor een aangetekende verzending rekenen we 10 euro verzendingskosten. 

Kocht jij jouw abonnement nog nooit online? Bekijk dan even onze instructie-video en je bent er zo mee weg!