Na KAA Gent nu ook carpooling bij Standard

Na KAA Gent nu ook carpooling bij Standard

Sinds 2014 kan je via Eventpool van Taxistop plaatsen aanbieden in je auto en carpoolen naar de Ghelamco Arena. Ook Standard knoopt nu als tweede Belgische club een samenwerking aan met Taxistop.

Via eventpool.be/kaagent of eventpool.be/standard schrijven zowel chauffeurs als passagiers zich in. Supporters die zich op hetzelfde traject bevinden, kunnen dan met elkaar contact opnemen via de berichttool van Eventpool en zo ook hun traject valideren. Wanneer ze met drie zijn, hebben ze recht op een parkingvoucher die hen toegang geeft tot parking K aan de Ghelamco Arena E of parking E op Sclessin.

Mobiliteitsproblemen kunnen belangrijk zijn tijdens evenementen die veel volk aantrekken, zoals voetbalmatchen in de Jupiler Pro League: opstropping, parkingproblemen in de buurt van het stadion... Carpooling biedt een interessant alternatief. Bovendien vermindert het het aantal voertuigen op de weg. Een traject aanbieden is ook handig voor feestvierders om een BOB te vinden voor de terugweg.

Martin Biot, Project Manager in gedeelde mobiliteit bij Taxistop:

"We hopen dat ook andere clubs op de kar zullen springen, en niet enkel in het voetbal. We werken bv. ook samen met concertzalen zoals de Botanique. Ons aanbod past zich dus aan aan elk type organisator"  

Taxistop is sinds 1975 een actieve BVBA in gedeelde mobilteit. Ze biedt carpooldiensten zoals carpool.be, Eventpool of Schoolpool aan.

Meer info : www.eventpool.be