KAA Gent naar finale Croky Cup na bloedstollende thriller!

Speeldag 4 - Croky Cup - 30-01-2019 om 20:45 u

In de terugwedstrijd van de halve finales van de Croky Cup leek KV Oostende de finaleplaats al binnen te hebben aan de rust met een verdiende 2-0 tussenstand. In de tweede helft had Gent duidelijk overwicht, maar Dutoit stond weergaloos te keepen en hield zijn netten schoon. Het kalf leek verdronken voor de Buffalo's, maar Sorloth gaf in minuut 84 weer hoop met een droge knal, waarna Bezus in minuut 91 alsnog de gelijkmaker binnen kopte. Oostende leek fysiek te plooien in de verlengingen, maar Dutoit liet zich niet meer verschalken. In de strafschoppenreeks ontpopte Kaminski zich tot de held van de avond door maar liefst drie van de zes Oostendse elfmeters te stoppen, waarna Bezus de beslissende binnen trapte en de Buffalosupporters het delirium bezorgde! Op 1 mei treffen we KV Mechelen in de finale van de Croky Cup!