KAA Gent verslaat SC Dikkelvenne met 2-7

Speeldag 4 - Oefenwedstrijden 2017-2018 - 30-06-2017 om 19:30 u

KAA Gent heeft zijn vierde wedstrijd van de oefencampagne winnend afgesloten op het veld van SC Dikkelvenne. Een sterk openingskwartier van Gent werd beloond met een doelpunt van nieuwkomer Koita. Schollaert maakte vanop de stip gelijk, maar door een treffer van Coulibaly konden de Buffalo's toch met een voorsprong gaan rusten. Met tien nieuwe namen liep Gent verder uit via doelpunten van Matton en Marcq. Neve kon nog milderen, maar dankzij doelpunten van Verstraete en Andrijasevic en een owngoal werd de score nog stevig aangedikt tot een 2-7 eindstand.

Opstelling eerste helft: Kalinic, Burssens, Troost-Ekong, De Smet, Esiti, Inbrum, Avila, Koita, Simon, Kalu, Coulibaly.

Opstelling tweede helft: Kalinic, Gigot, Mitrovic, Cagro, Marcq, B. Verstraete, Matton, Andrijasevic, Raskin, Kabangu, Sylla.

Doelpunten: 0-1 Koita (15'), 1-1 Schollaert (38'), 1-2 Coulibaly (44'), 1-3 Matton (50'), 1-4 Marcq (56'), 2-4 Neve (67'), 2-5 B. Verstraete (75'), 2-6 Andrijasevic (90'), 2-7 owngoal (91')