EINDE VAN DE WEDSTRIJD - EINDSTAND 1-0 14-04-2018
Duje Cop wordt vervangen door Valeriy Luchkevych 14-04-2018
90'
Emond trapt de elfmeter in de rechterhoek binnen: 1-0 14-04-2018
89'
Edmilson gaat gretig over het been van Asare, Smet ziet er een strafschop in en wijst naar de stip... 14-04-2018
82'
Een schot van Simon vliegt voorlangs 14-04-2018
80'
Yuya Kubo komt in de plaats van Samuel Kalu 14-04-2018
78'
Mehdi Carcela wordt vervangen door Moussa Djenepo 14-04-2018
71'
Strakke uithaal van Verstraete, maar Ochoa bokst nog weg 14-04-2018
67'
Bronn klimt hoog bij een hoekschop van Kalu, maar kopt een metertje naast 14-04-2018
65'
Cop kopt naar de rechterbovenhoek, Kalinic heeft een knappe redding in huis 14-04-2018
57'
Geel voor Giorgi Chakvetadze na een te late tackle op Carcela 14-04-2018
57'
De geblesseerde Razvan Marin wordt vervangen door Uche Agbo 14-04-2018
56'
Rangelo Janga maakt plaats voor Roman Yaremchuk 14-04-2018
54'
Edmilson vlamt een teruglegger van Cavanda hoog over doel 14-04-2018
53'
Marin mikt een voorzet in één tijd naast 14-04-2018
46'
Giorgi Chakvetadze start aan de tweede helft in de plaats van Anderson Esiti 14-04-2018
45'
EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 0-0 14-04-2018
45'
Een hoekschop van Kalu glipt door tot voorbij de tweede paal, waar Simon naast besluit 14-04-2018
45'
Ostentatief handspel van Vanheusden levert wel een vrije trap op, maar de logische gele kaart komt er vreemd genoeg niet 14-04-2018
40'
Foket zwiept een voorzet voor doel, maar Ochoa pakt 14-04-2018
27'
De derde afstandspoging van Edmilson is er eentje binnen het kader, maar Kalinic staat op de goede plek en pakt klemvast 14-04-2018
21'
Kalu dribbelt knap de zestien in en zet strak voor, Laifis kan nog net over de achterlijn werken 14-04-2018
18'
Nieuwe afstandspoging van Edmilson, maar deze rolt ongevaarlijk naast 14-04-2018
4'
Een verre uithaal van Edmilson vliegt over 14-04-2018
0'
Start van de eerste helft 14-04-2018
0'
De opstelling van KAA Gent: Kalinic, Foket, Gigot, Bronn, Asare, Esiti, Verstraete, Dejaegere, Simon, Kalu, Janga 14-04-2018
0'
De opstelling van R Standard de Liège: Ochoa, Cavanda, Vanheusden, Laifis, Fai, Cimirot, Marin, Cop, Vanheusden, Carcela, Edmilson, Emond 14-04-2018
0'
De wedstrijd staat onder leiding van Wim Smet en zijn assistenten Dirk Gilon en Christophe Baillieul. Vierde scheidsrechter is Jan Boterberg 14-04-2018