2
  • Harry Kane 20'
  • Jérémy Perbet 82'
93'
EINDE VAN DE WEDSTRIJD - EINDSTAND 2-2! KAA GENT STOOT DOOR NAAR DE 1/8 FINALES VAN DE EUROPA LEAGUE !!! 23-02-2017
93'
Nog een snelle tegenaanval van Gent, maar Lloris voorkomt de nederlaag voor Tottenham 23-02-2017
91'
Kane draait weg van z'n man maar draait de bal naast 23-02-2017
89'
Vincent Janssen komt er nog in voor Eric Dier 23-02-2017
89'
Geel voor Harry Winks 23-02-2017
88'
Geel voor Victor Wanyama 23-02-2017
88'
Geel voor Kalifa Coulibaly 23-02-2017
85'
Geel voor Eric Dier 23-02-2017
83'
Geel voor Louis Verstraete 23-02-2017
82'
Snelle tegenaanval van Gent en Perbet trapt een afvallende bal binnen: 2-2 23-02-2017
75'
Moses Simon wordt vervangen door Jérémy Perbet 23-02-2017
75'
Mousa Dembele gaat naar de kant voor Harry WInks 23-02-2017
74'
Geel voor Kyle Walker na een tackle op Gershon 23-02-2017
73'
Grote kopkans voor Simon aan de tweede paal, maar hij kopt in het zijnet 23-02-2017
69'
Walker rukt op en knalt in het zijnet 23-02-2017
61'
Wanyama schiet hard in de linkerbovenhoek binnen: 2-1 23-02-2017
58'
Ben Davies wordt vervangen door Heung-Min Son 23-02-2017
57'
Kane wordt schuin voor doel gezet, maar hij besluit ruim voorlangs 23-02-2017
56'
Brecht Dejaegere gaat naar de kant voor Louis Verstraete 23-02-2017
53'
Kalinic is bij de pinken om een doorbraak van Eriksen af te stoppen 23-02-2017
46'
Thomas Matton begint aan de tweede helft in de plaats van Danijel Milicevic 23-02-2017
45'
EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 1-1 23-02-2017
45'
Eriksen snijdt naar binnen vanop rechts maar besluit over 23-02-2017
45'
Geel voor Lovre Kalinic voor tijd winnen 23-02-2017
44'
Vertonghen knalt uit de tweede lijn een paar meter over 23-02-2017
39'
Dele Alli tackelt afschuwelijk met het been vooruit op het scheenbeen van Dejaegere en krijgt terecht rood 23-02-2017
35'
Coulibaly kopt een Gentse hoekschop voor doel, maar Simon en Dejaegere kunnen niet afwerken 23-02-2017
34'
Walker vlamt hard naar de rechterhoek, maar Kalinic redt nog met een ijzersterke reflex 23-02-2017
31'
Gigot maakt een gevaarlijke voorzet van Walker onschadelijk 23-02-2017
27'
Lloris pakt een vorzet van Milicevic klemvast 23-02-2017
26'
Geel voor Kenny Saief na een foutieve tackle op Kane 23-02-2017
20'
Een hoekschop van Milicevic wordt voor doel teruggekopt door Mitrovic en daar kopt Kane, onder druk van Simon, in eigen doel: 1-1 !! 23-02-2017
16'
Walker komt dreigend opzetten maar besluit over en naast 23-02-2017
11'
Alli schiet een teruglegger van Walker een paar meter naast 23-02-2017
10'
Eriksen is de Gentse defensie te snel af en vloert Kalinic: 1-0 23-02-2017
0'
De aftrap is gegeven 23-02-2017
0'
Wembley is volledig uitverkocht voor deze Europa League wedstrijd, meer dan 85.000 toeschouwers! 23-02-2017
0'
De opstelling van KAA Gent: Kalinic, Gigot, Gershon, Mitrovic, Foket, Esiti, Dejaegere, Saief, Milicevic, Simon, Coulibaly 23-02-2017
0'
De opstelling van Tottenham Hotspur: Lloris, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Wanyama, Dembele, Dier, Eriksen, Alli, Kane 23-02-2017
0'
De wedstrijdleiding is vanavond in handen van Manuel De Sousa, bijgestaan door zijn assistenten Alvaro Mesquita, Ricardo Santos, Carlos Xistra en Fabio Verssimo. Zesde scheidsrechter is Nuno Pereira 23-02-2017