Hoe logt u in op de ticketshop pagina?

Al gekocht? Klik hier

Nieuw? Lees hieronder

  1. Klik op bovenstaande knop om naar de ticketshop te gaan.

  2. Heeft u nog geen abonnement of kocht u nog niet online tickets, creëer ENKEL DAN uw eigen account via “registreer”, bovenaan. Daar vult u de gevraagde info in, en bewaart u de gegevens. U krijgt daarna een e-mail met uw login-gegevens.

  3. ALS EN ALLEEN ALS u geen abonnement hebt of nog nooit tickets online gekocht hebt, klik dan bovenaan op "Registreer" om uw account aan te maken. Vul de nodige gegevens in en klik dan op "OPSLAAN". Vervolgens ontvangt u een e-mail met uw inloggegevens.

  4. Eenmaal ingelogd volgt u de aankoopflow:

    • Gaat het om een wedstrijd waarin u als abonnee voorrang heeft op uw plaats, dan klikt uw op “mijn bestellingen”, bovenaan rechts. 
      Vervolgens verschijnt uw reservatie. U hoeft dan geen zitje meer te kiezen, maar kan onmiddellijk uw plaats aankopen door op “betaal onbetaalde reservatie”.
    • In de andere gevallen zal u de wedstrijd moeten aanklikken, een beschikbaar zitjes moeten kiezen, waarna u eveneens tot betalen komt.
  5. Betalen doet u, door eerst de betaalmethode te selecteren en uw betaalmethode te kiezen. Hou uw kaartlezer bij de hand. Klik op de blauwe betaalknop, waarna u doorgestuurd wordt naar een externe betaalpagina. Volg hier de instructies uit en voer uw betaling uit.

  6. Wacht na het betalen tot u vanop de externe betaalpagina terug naar de online ticketing pagina wordt doorverwezen. Sluit de pagina niet overhaast af, maar wacht geduldig af. Kies desgevallend op de juiste terugverwijs link indien dat niet automatisch gebeurt. Loopt op de externe betaalpagina iets verkeerd, dan zal de betrokken plaats gedurende een half uur geblokkeerd worden. u kan deze plaats dan niet meer aanklikken. Na verloop van tijd komt ze weer vrij. Gaat het om een plaats die gereserveerd is voor een abonnee, dan komt ze uiteraard alleen voor deze abonnee weer vrij. Doorloop vervolgens opnieuw de stappen hierboven.

  7. Indien uw betaling correct is verlopen, zal u onder “Order Status” een groene balk zien waarin staat “Uw bestelling is bevestigd!” 
    Daarna zal u op uw mailadres een mail ontvangen met een bevestiging én een pdf met de e-tickets . Print deze af en scan deze aan de tourniquets op de wedstrijddag. U dient voorafgaandelijk niet meer te passeren via de loketten.