KAA Gent en Jartazi presenteren nieuwe shirts

KAA Gent en Jartazi presenteren nieuwe shirts

Zonet werden op een persconferentie in de Ghelamco Arena de nieuwe shirts van onze Buffalo's gepresenteerd. Nieuwe kledijsponsor Jartazi overtrof zichzelf en ontwierp voor de rest van het seizoen deze prachtige truitjes.

Laat ons via de sociale media weten wat jij vindt van de nieuwe shirts en gebruik daarbij de hashtags op de foto's hieronder. Leuke primeur: vanaf volgend seizoen zullen de spelersnamen achteraan op de shirts staan. Jartazi bekijkt of de spelersnamen eventueel dit seizoen al op de nieuwe shirts geplaatst kunnen worden.

Als basiskleuren werden uiteraard de clubkleuren blauw en wit gekozen, zowel voor het thuis- als het uitshirt. De derde uitrusting is gebaseerd op de stadskleuren (zwart en wit). Voor het vierde shirt kiest men steeds voor kleuren die erg afwijken van de normale clubkleuren en in dit geval viel de keuze op erg stijlvolle bordeaux-tinten.

Thuisshirt:

Uitshirt

Derde uitrusting

Vierde uitrusting

Van zodra er een akkoord is tussen de club en de curator die het faillisement van Masita afhandelt, zullen de truitjes te koop zijn in de fanshop.

De bekerwedstrijd tegen RSC Anderlecht wordt de eerste wedstrijd waarbij de A-kern de nieuwe shirts zal dragen.