Jupiler Pro League - Matchday 10

Monday 26-10-2020 - 20:45

KAA Gent KAA Gent 1 - 2 KRC Genk KRC Genk
"Ontzettend ontgoochelend resultaat"

Milad Mohammadi

“Dit is een ontzettend ontgoochelend resultaat. We waren zeker niet slecht. We zetten constant druk, het aanvallend spel zat ook goed, maar de laatste pass kwam er maar niet uit. De afgelopen week was iedereen erg sterk op training, dus we waren er wel degelijk klaar voor. We verdienden dan ook meer dan deze nederlaag. Vandaag pakken we spijtig genoeg geen punten maar ik ben er zeker van de resultaten er komen.”

“Er verdiende maar een ploeg te winnen vandaag en dat was KAA Gent.”

Wim De Decker - Jess Thorup

"Duidelijk de betere ploeg vandaag"

Alessio Castro-Montes

Een teleurgestelde Alessio Castro-Montes na afloop van de match: “Iedereen wist dat het belangrijk was om te winnen, we moesten gewoon winnen. We startten de match goed. Daardoor kwamen we verdiend op voorsprong maar toch verliezen we alsnog. En dat is héél frustrerend. Het is een probleem dat al vanaf het begin van het seizoen speelt. We slikken veel te gemakkelijk doelpunten en er is te weinig efficiëntie vooraan.”

“We waren duidelijk de betere ploeg vandaag. De meeste matchen waar we puntenverlies leden, verdienden we het niet om echt punten te pakken maar vandaag was dat echt niet het geval. We speelden een stuk beter en tóch blijven we met lege handen achter”, zuchtte Castro-Montes.