Cinema Pelouse

Cinema Pelouse

🎬🌟 Kom op zondag 19 mei naar de Planet Group arena en beleef de magie van Cinema Pelouse in ons stadion! De sterren van het veld maken plaats voor die van het witte doek. Geniet van een topfilm in een unieke setting.

Stap binnen in een wereld van filmplezier, recht in het hart van onze arena. Om 16u trappen we af met een speciale kidsvoorstelling, waar de jongsten onder ons kunnen genieten van een betoverende filmervaring. Later op de avond, om 20u30, is het de beurt aan de 16+ generatie met een tweede blockbuster. 

Wees er snel bij, want per voorstelling zijn er maar 300 plaatsen. Reserveer nu je plekje en beleef Cinema Pelouse voluit!

KOOP HIER JE TICKET

PRAKTISCHE INFO

📅 Datum: zondag 19 mei 

🕓 16u00: Voorstelling "Wonka" voor kids (deuren open om 15u30)

"Wonka" is een betoverende film die het verhaal vertelt van de legendarische chocolatier Willy Wonka. Het is een verfrissende remake van de eerste Wonka-film, die meer dan 50 jaar geleden in première ging. Laat je meenemen op een magische reis door de fantastische chocoladefabriek van Wonka, in een wereld waar alles mogelijk is! Deze filmversie is Nederlandstalig.

🕓 20u30: Voorstelling "Baghdad Messi" voor 16+ (deuren open om 20u00)

"Baghdad Messi" is een ontroerende film over Ahmed, een jongen uit Baghdad die ervan droomt om profvoetballer te worden. Zijn inspiratiebron en idool is Lionel Messi, het Argentijnse voetbalgenie. Ondanks een gruwelijke tegenslag blijft Ahmed vastberaden en wordt hij een symbool van hoop en doorzettingsvermogen voor zijn gemeenschap. 

Op het filmfestival van Oostende won de film - waar met Kobe Van Steenberghe en Ruth Mellaerts ook twee Belgen aan meeschreven - drie Ensors, waaronder die van beste film. Deze bioscoopprent moet je echt gezien hebben.

🍻 Bar:

Geniet voor, tijdens en na de film van een verfrissend drankje aan onze bar. Je kunt betalen met je Buffalo-kaart of bankkaart en de bar blijft open tot een halfuur na het einde van de voorstelling.

🎟️ Prijs:

Voor 11,5 euro krijg je bovenop je filmticket een zakje chips of popcorn. En dat dus in een buitengewone setting! 

KOOP HIER JE TICKET

🅿️ Parkeren:

Parkeer vlakbij op parking Kaasboer (E). Check het parkeerplan van de Planet Group arena voor meer informatie.

🎫 Inkom:

Traphal B