Intussen werd de communicatie gelanceerd voor onze traditionele abonnees in het kader van onze Bekerfinale tegen RSC Anderlecht op Paasmaandag, 18 april 2022, met de aftrap om 15u00. Deze kan u via onderstaande button bekijken.

Zijde Geried? 

PRIJZEN & STADIONPLAN

De loting heeft bepaald dat wij als thuisploeg zullen aantreden. Dit houdt in dat we tribune 3 & 4 helemaal blauw-wit zullen kleuren. 

OVERZICHT BEKERFORMULES

Hieronder een overzicht van de verschillende opties:

 1. HOSPITALITY FORMULE


  Al meer dan 750 personen hebben zich ingeschreven voor de hospitality formule in Heizelpaleis 10 van Brussels Expo. Deze unieke all-in hospitality belevenis is de garantie om deze topwedstrijd te kunnen bijwonen met volgende voordelen: de beste plaatsen in het stadion, een nabijgelegen parking, een bekersjaal en de mogelijkheid tot bijbestellen. Miguel Wiels en gasten staan alvast te popelen om u te ontvangen.Meer info en de mogelijkheid tot inschrijven vindt u via onderstaande button. De mogelijkheid tot inschrijven voor deze formule loopt tot en met vrijdag 8 april 2022, waarna de reservaties worden afgesloten.

  SCHRIJF U HIER IN

 2. INDIVIDUELE AANVRAAG

  U heeft als Business Partner recht op hetzelfde aantal bekertickets (€60 incl. BTW per ticket) als het aantal Business Seats dat u heeft in onze eigen Ghelamco Arena. 

  Deadline hiervoor is volgende week maandagmiddag 4 april 2022 om 11u59, waarna de resterende plaatsen worden opengesteld voor vrije verkoop.

  BESTEL TICKET(S)
   
 3. ALTERNATIEF

  Sommige Business Partners maken de verplaatsing naar de Heizel met de bus en dan mag u onderstaande communicatie niet missen. Samen met u maken we er een fantastisch feest van in Paleis 12, dé ideale opwarmer.

 4. TRIBUNE 4

  Business Partners die liever in tribune 4 zitten, kunnen vanaf aanstaande maandagmiddag, 4 april 2022, terecht online of aan onze loketten waar de laatste plaatsen worden aangeboden. Zowel de online als fysieke verkoop start om 12u00. Let wel, maximum 4 tickets per Buffalo Account. Er geldt bijgevolg geen voorrangsperiode meer voor Business Partners noch voor abonnees.

BOEK JE BUS VIA KEOLIS

Heb je een bekerticket maar nog geen idee hoe je naar de finale wil gaan? Onze vaste shuttle-partner Keolis voorziet bussen voor iedereen die dat wenst. De Keolis-bussen verzamelen eveneens aan de Zuiderlaan - Topsporthal en rijden naar de KAA Gent Fanzone in Paleis 12. De terugreis is voorzien 45 minuten na affluiten (afhankelijk van eventuele verlengingen en/of strafschoppen). Een busticket kost €20 euro voor volwassenen. Wil je met meerdere mensen samen de reis maken? Boek dan allen op dezelfde bus. 

Klik hier om je reservatie te maken

BEKER MARCHANDISE

Uiteraard kan u ook terecht op onze webshop voor uw Beker Marchandise. 

Naar webshop


TOT SLOT  

Belangrijk om te benadrukken dat onze loyale Business Partners absolute voorrang krijgen en in eerste instantie geen enkele aanvraag van andere bedrijven aanvaard wordt. Voor vragen/opmerkingen kan u steeds terecht bij vip@kaagent.be. Samen met onze Business Partners hopen we een onvergetelijke Bekerfinale te beleven, dus wees er bij. 


Tot binnenkort, 

Commerciële Team KAA Gent