HET AANGEPAST SCENARIO VOOR ONZE BUSINESS PARTNERS 

Aanstaande zaterdag, 26 september 2020, is het zo ver. KAA Gent speelt tegen Oud-Heverlee Leuven in de Ghelamco Arena met de aftrap om 20u45.

Op dinsdag 22 september 2020 ontving KAA Gent de definitieve goedkeuring van Minister Weyts en Burgemeester De Clercq om opnieuw gedeeltelijk publiek toe te laten in ons stadion. Na de Nationale Veiligheidsraad van woensdag, 23 september 2020, zijn er wederom nieuwe regels vooropgesteld waardoor we u nog beter kunnen en willen van dienst zijn.

Hierbij het scenario die u als Business Partner zal doorlopen in het kader van onze thuiswedstrijden in de Belgische competitie en in de bekercompetitie :

 • Ondertussen heeft u uw ticket(s) voor de thuiswedstrijd van zaterdag via mail ontvangen. Rekening houdend met het protocol van de Pro League, de verplichte onderlinge afstand van 1 meter in de tribune en de verschillende segmenten met bijhorende prijszetting in onze BusinessSeats hebben wij een zo optimaal mogelijke indeling proberen maken en u één of meerdere nieuwe zitplaatsen toegewezen. Uw GOLD abonnement kan dus enkel gebruikt worden als consumptiekaart en niet als toegangsbewijs. 
   
 • We willen u vragen rekening te houden dat u als Business Partner elke thuiswedstrijd kan aanwezig zijn (in tegenstelling tot niet Business Partners) en dat de hoofdtribune één grote VIP-tribune is waar enkel onze business klanten worden toegelaten.
   
 • Vergeet uw ticket(s) niet afgeprint mee te brengen naar het stadion en er op te letten dat de barcode goed leesbaar is.
   
 • Indien van toepassing kan u uw parkingkaart gebruiken zoals dit in het verleden het geval was. Breng deze wel mee en laat deze zichtbaar achter in uw wagen.

 • We verdelen onze hoofdtribune in drie compartimenten met elk een aparte VIP-ingang (VIP A, VIP Centraal en VIP B). Uw specifieke ingang staat op uw ticket vermeld. De aanwezigen van een Office Box komen binnen langs VIP Ingang Noord.
   
 • Voor de Business Partners worden geen timeslots vooropgesteld, dus u bent vrij om aan te komen wanneer u dat wenst. De Partners die ingeschreven hebben voor één van onze catering formules worden gevraagd de vooropgestelde timing te respecteren.
   
 • Elk compartiment heeft een aparte Business Lounge voor de catering formules en een afzonderlijk deel op de Promenade waar men drank- en eetvoorzieningen heeft plus ook sanitair. Opgelegd door het protocol dienen de drank- en eetvoorzieningen op de Promenade te sluiten een kwartier voor einde wedstrijd.
   
 • Voor Business Partners met Business Seats die geen catering formule hebben wordt als extra bij aankomst per persoon een gratis drankjeton voorzien zodat elke Business Partner iets kan drinken voor de wedstrijd of tijdens de wedstrijd/rust. In elk van deze compartimenten zullen zich enkel Business Partners bevinden.
   
 • Geniet van de wedstrijd in uw Business Seat, Skybox of Office Box.
   
 • Tijdens de rust kunnen de Business Partners met een catering formule naar hun gepersonaliseerde tafel in de Business Lounge van hun compartiment. De andere BusinessPartners kunnen genieten van een drankje en/of versnapering op hun zitplaats in de tribune. Op de Promenade moet ten allen tijde de onderling afstand van 1,5 meter gerespecteerd worden en mogen er bovendien geen wachtrijen zijn van meer dan 5 personen.
   
 • Na de wedstrijd kunnen de Business Partners met een catering formule terugkeren naar hun gepersonaliseerde tafel. Binnen de huidige context heeft KAA Gent een “light Business formule” uitgewerkt die niet alleen voor, maar ook tijdens de rust en na de wedstrijd toegang geeft tot de Business Lounge van uw compartiment. De andere Business Partners worden vriendelijk gevraagd het stadion te verlaten.
   
 • Wij willen al onze Business Partners vragen het mondmasker ten allen tijde te dragen tenzij aan tafel plus de handen regelmatig te ontsmetten.

Deze maatregelen worden ons opgelegd door het protocol van de Pro League en de federale overheid. Wij doen er alles aan onze Business Partners op een veilige manier te ontvangen binnen de huidige context.

UEFA zal eerstdaags een beslissing nemen omtrent het al dan niet toelaten van publiek bij Europese thuiswedstrijden. Van zodra het mogelijk is zullen we u hieromtrent informeren.

Aarzel niet uw Account Manager of vip@kaagent.be te contacteren bij verdere vragen of opmerkingen.

Last But Not Least, laat het gezond verstand samen met onze Buffalo’s zegevieren.

Uw KAA Gent Team