BRIEF VOOR ONZE TOEKOMST @ KAA GENT

Beste Business Partner,

Eerst en vooral bedankt voor het geduld dat u heeft getoond, maar het was jammer genoeg niet mogelijk sneller te communiceren met definitief nieuws.

Nu is het echter officieel: het voetbalseizoen 2019-2020 wordt definitief stopgezet na de beslissing van de Algemene Vergadering van de Jupiler Pro League. Dat betekent dat KAA Gent op een schitterende tweede plaats eindigt en voor het 6de opeenvolgende seizoen Europees voetbal behaalt. In de sportieve ranking (Jupiler Pro League) van de voorbije 5 seizoenen staat KAA Gent trouwens op de 2de plaats en in de Europese ranking staat onze club op de 1ste plaats! Een goede zaak voor onze club en een mooi cadeau voor de trouwe Partners die ongetwijfeld al uitkijken naar deze Europese avonden!

Een ander gevolg van deze beslissing is het schrappen van de Play-Offs voor het seizoen 2019-2020 ten gevolge van overmacht.

Het klinkt misschien als een cliché in de oren, maar het zijn vandaag moeilijke tijden voor iedereen. Ons leven heeft een onverwachte wending genomen waarbij we misschien anders zullen kijken naar de dagdagelijkse dingen. We zullen ongetwijfeld meer focussen op onze gezondheid en op verantwoorde ontspanning.

Ook de voetbalwereld wordt zwaar getroffen maar een wereld zonder voetbal kan niemand zich voorstellen. We missen allemaal het spektakel op het veld, de ambiance in de tribunes, de gezelligheid in de verschillende business ruimtes, de social talk na de wedstrijd, het netwerken, ….

U MIST KAA GENT EN KAA GENT MIST U !

Maar we blijven elkaar steunen, vandaag in deze barre tijden en morgen als alles weer een beetje normaal wordt. We kregen al veel mails van partners die hun steun en trouw betuigden voor de toekomst . Graag geven we u enkele reacties mee van structurele partners:

Ook in deze uitzonderlijke omstandigheden wil vdk bank nabij zijn en bereikbaar blijven, voor onze klanten en onze partners. Als we samen de strijd aangaan, staan we sterk, dat bewijzen we al 32 jaar met ons partnership met KAA Gent. Wij hopen snel onze Buffalo’s opnieuw te kunnen aanmoedigen naar mooie prestaties !

Leen Van den Neste – Voorzitter Directiecomité vdk bank

Baloise Insurance is al vele jaren trouwe sponsor van KAA Gent. Als verzekeraar sluiten wij partnerships voor de lange termijn, in goede en kwade dagen. Net zoals KAA Gent kan ook Baloise tegen een stootje. Samen komen we er doorheen en we kijken nu al uit naar het heroptreden van de Buffalo’s !

Bart Walraet – Director Corporate Marketing Baloise

Onze bestaande overeenkomst met KAA Gent blijft natuurlijk gelden ondanks de crisis, want daar zijn we nog altijd onveranderd trots op, dus we gaan ons best doen om de engagementen die we met KAA Gent zijn aangegaan, zo goed mogelijk na te komen.

Olivier Sermeus – Managing Director Hyundai

Als teken van goodwill stellen we volgende geschenk voor aan alle business partners die ons voor volgend seizoen trouw blijven:

·        Een “Buffalo pakket” met onder andere een gesigneerd wedstrijdshirt en een fles Buffalo Gin. 

·        Voor de overhandiging van dit geschenk wordt u op de hoogte gehouden.

Daarenboven komt natuurlijk dat u zich volgend seizoen al minstens mag opmaken voor 4 en misschien zelfs 5 Europese thuiswedstrijden in de UEFA Champions en/of Europa League.

Als Partner bent u meteen ook een geprivilegieerde supporter, want op basis van wat experten en virologen afgelopen weekend lieten verstaan, zou er een weliswaar beperkt aantal fans de wedstrijden kunnen bijwonen: op basis van onze berekeningen zou u hiervoor als Business Partner zeker in aanmerking komen! Stel dat er volgend seizoen alsnog thuiswedstrijden moeten worden afgewerkt zonder publiek, zullen we in overleg met u een gepaste oplossing voorzien.

We zijn er van overtuigd dat we allemaal op elkaar kunnen blijven rekenen in de toekomst. Daarom wensen we u in de eerste plaats veel sterkte tijdens de volgende weken en maanden, zowel professioneel als privé.

Blijf geloven in de toekomst, blijf geloven in KAA Gent !

Meer dan ooit geldt onze slogan: “We are one family, we are Buffalo” !

Hopelijk tot snel,

Uw KAA Gent Team

Meer info: vip@kaagent.be