Nieuws

Filters tonen
Algemeen

KAA Gent veroordeelt geweld Stapelplein

KAA Gent nam kennis van het in bepaalde media vermelde vermoeden dat KAA Gentsupporters betrokken zijn bij het geweld gepleegd in de buurt van het Stapelplein tegen een woning en tegen de personen die er verblijven . KAA Gent veroordeelt dit geweld ondubbelzinnig en met de hoogst mogelijke afschuw.  Mocht uit het momenteel gevoerde onderzoek blijken dat er betrokkenheid is van KAA Gentsupporters, dan zal de club zich beraden over verdere acties ten aanzien van deze supporters.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Spelers en technische staf steunen #TeamBuffalo op Levensloop Gent

De spelers en de leden van de technische staf van KAA Gent steunen Levensloop  Gent. Ze schonken bij de start van de Levensloop € 2810 aan #TeamBuffalo en verdubbelden zo het bedrag dat de voorbije dagen door supporters en de communitywerking van KAA Gent werd verzameld. De teller stond bij de start van Levensloop Gent (zaterdag 22 april, 15u) op € 5600 voor de Stichting tegen Kanker.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Extra comfort voor de fietsers

In de toekomst zullen de fietsers die via de aansluitingsweg tussen de R4 en de Tuibrug naar het stadion komen, in betere en veiliger omstandigheden kunnen fietsen. De fietspaden worden namelijk beschermd tegen wie op de zachte berm probeert te parkeren met de wagen. Vanaf nu zal het “wild parkeren” op deze grasvelden trouwens ontmoedigd en geverbaliseerd worden om de doorstroming naar de Ghelamco Arena vlotter te laten verlopen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Structurele samenwerking KRC Gent en KAA Gent vormt sluitstuk jeugdvoetbalpiramide

KRC Gent en KAA Gent gaan structureel samenwerken vanaf het seizoen 2016-2017. Deze geïntensifieerde samenwerking beoogt een versterking van het Gentse jeugdvoetbal. Samen met de Stad Gent vervolledigen de Gentse traditieclubs zo de jeugdvoetbalpiramide, waarvoor de basis in 2014 werd gelegd met het samenwerkingsverband Elk Talent Telt. Investeringen in kwalitatieve voetbalinfrastructuur op de Wolfputsite (terreinen KRC Gent) bieden ruimte voor de verdere uitbouw van het jeugdvoetbal in Gent op het hoogste niveau. Meer info vindt u op de site van de Stad Gent.

Bekijk volledig nieuwsbericht