Nieuws

Filters tonen
Team

KAA Gent boekt vlotte 2-0 zege tegen KV Oostende

Op de vierde speeldag van de Jupiler Pro League hebben de Buffalo's een vlotte 2-0 zege geboekt tegen KV Oostende. In de eerste helft werd de weg naar de netten nog niet gevonden, maar vlak na de pauze trof Yaremchuk wel raak op aangeven van David. Nadat David zelf met een fraaie knal de voorsprong verdubbelde, kon Gent de voorsprong eenvoudig vasthouden tot het einde.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Afscheid Lucien Corijn

Lucien Corijn, oud-voorzitter van Supportersfederatie KAA Gent, is komen te overlijden na een slepende ziekte. Eerst en vooral gaat onze steun uit naar vrienden en familie van Lucien in deze moeilijke periode. 

We kennen Lucien als een warme man die een ontzettend groot hart had voor KAA Gent. Zo was hij op de eerste plaats supporter maar vervulde hij nog enkele rollen binnen en voor de club. Lucien was bestuurslid van de Supportersfederatie, oud-voorzitter, gastheer van de spelerslounge en voorzitter van de Buffalo Boys Leerne. 

Graag wensen wij als club hem een waardig afscheid te geven voor aanvang van de match tegen KV Oostende. We vragen aan de supporters om 15 minuten voor de aftrap plaats te nemen in het stadion zodat we samen Lucien een gepast afscheid kunnen geven. Niemand gaat verloren.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Foundation

Elk Talent Telt: Gents jeugdvoetbal op zoek naar versterking

Het Gentse jeugdvoetbal is op zoek naar verschillende trainers en assisent-trainers. Ben je een goede motivator of wil je dat graag worden? Geloof je in de kracht van voetbal? Ben je sociaal voelend? Hou je van het spelletje voetbal? We gaan samen met jou op zoek naar de juiste Gentse voetbalclub om jouw trainersvaardigheden verder te ontwikkelen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

KAA Gent stoot door in Europa na 3-0 zege tegen Larnaca

Na de 1-1 uit de heenwedstrijd hebben de Buffalo's zich gekwalificeerd voor de Play-Off ronde van de UEFA Europa League. In de eerste helft creëerde Gent al een hele resem kansen, maar doelman Ramirez pakte alles. Na rust werd er wel gescoord, Depoitre brak de ban met een heerlijke vlam in de rechterbovenhoek. In de blessuretijd dikte David met twee doelpunten de score nog verder aan tot een fraaie 3-0 zege. In de Play-Off ronde wacht het Kroatische HNK Rijeka.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Ticketinfo KAA Gent - HNK Rijeka

Op donderdag 22/08 spelen we de heenmatch in de play-offronde van de UEFA Europa League tegen HNK Rijeka in de Ghelamco Arena.

Ticketinfo

Ticketverkoop start op vrijdag 16/08 om 12u. Voor de play-offronde in de Europa League zal er een voorrangsperiode voor abonnees zijn. Zitjes die tijdens het seizoen nog vrij zijn, zijn meteen te koop.

 • Voorrangsperiode abonnees: vrijdag 16/08 t.e.m. dindag 20/08
 • Vrije verkoop: vanaf 21/08
 • Vrije zitjes tijdens seizoen: meteen te koop

Op zaterdag 17/08 zullen de loketten open zijn van 10u tot 13u. Op zondag 18/08 zijn ze geopend vanaf 15u30 tot aan de aanvang van de thuismatch tegen KV Oostende. Je kan terecht in ticketbooth C voor tickets voor de play-offronde tegen HNK Rijeka. In ticketbooth D kan je zoals steeds tickets kopen voor de eerstvolgende competitiematch tegen KV Oostende (18/08).

Prijzen

 • T1: 30€ 
 • T2 en T4: 15€ 
 • T3: 20€ 
 • -16: 5€ (in alle tribunes)

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

KAA Gent met 2-1 ten onder bij Excel Mouscron

KAA Gent heeft op de derde speeldag zijn eerste competitienederlaag opgelopen. Op het veld van R EXcel Mouscron kwamen de Buffalo's nochtans op voorsprong door een rake kopbal van Depoitre. Bezus knalde nog tegen de lat, maar toch ging de thuisploeg met een voorsprong rusten nadat een afgeweken schot van Boya binnen dwarrelde en Campins attent reageerde op een voorzet. In de tweede helft verdedigde Mouscron de voorsprong met veel vuur en de gelijkmaker van Kvilitaia werd afgekeurd door heel nipt buitenspel. De scheve situatie rechtzetten lukte niet meer, Mouscron hield de drie punten thuis.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

KAA Gent verlaat heet Larnaca met 1-1 gelijkspel

In de derde voorronde van de UEFA Europa League hebben de Buffalo's 1-1 gelijkspeeld in en tegen AEK Larnaca. In de loden hitte namen de Cyprioten de beste start, maar Gent leidde aan de rust nadat Yaremchuk scoorde op aangeven van Dejaegere. Gent leek die zege ook over de eindstreep te trekken, maar in de 88ste minuut kopte Trickovski alsnog de gelijkmaker binnen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Thorup: "Dit is een ander soort hitte"

Woensdag hebben onze Buffalo's in de AEK Arena een laatste keer getraind voor de Europese confrontatie met AEK Larnaca van donderdagavond. Jess Thorup en Brecht Dejaegere blikten ook vooruit op de wedstrijd, met veel aandacht voor de erg warme omstandigheden.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Transfer

Merci Arnaud!

Arnaud Souquet bereikte een akkoord met het Franse Montpellier HSC en zet vanaf heden zijn carrière verder bij de Franse eersteklasser. 

Hij kwam in augustus 2018 over van OGC Nice en vatte post in de basis als rechtsachter. Arnaud speelde in totaal 36 wedstrijden voor KAA Gent over alle competities heen. Hierin leverde hij 3 assists af.

De club wenst Arnaud te bedanken voor zijn inzet het afgelopen seizoen en wenst hem veel succes bij Montpellier!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

KAA Gent - AEK Larnaca gratis voor abonnees

Na het Roemeense avontuur tegen FC Viitorul wacht nu het Cypriotische AEK Larnaca in de derde voorronde van de UEFA Europa League. Ticketinfo over de wedstrijden tegen Larnaca vindt u hieronder. De thuiswedstrijd is gratis voor abonnees (klik hier voor ticketprijzen).

TICKETINFO

De heenmatch wordt aanstaande donderdag 8 augustus in Cyprus om 18u30 Cypriotische tijd (17u30 Belgische tijd) gespeeld. De terugmatch wordt gespeeld donderdag 15/08 om 20u30 in de Ghelamco Arena en is gratis voor alle abonnees.  

Thuismatch KAA Gent - AEK Larnaca (donderdag 15/08 -20u30)

Abonnees wonen deze match opnieuw gratis bij. Zij hoeven daarvoor niets te doen. Hun ticket wordt op hun abonnement opgeladen. Tickets voor niet-abonnnees zijn vanaf vandaag te koop online en aan de loketten tegen volgende prijzen:

 • 15 euro in Tribune 2 en 4,
 • 20 euro in Tribune 3
 • 30 euro in Tribune 1
 • 5 euro voor kinderen onder 16 jaar (in alle tribunes).

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Rijeka of Aberdeen wacht in de play-offronde

Als onze Buffalo's doorstoten naar de play-offronde van de UEFA Europa League zullen ze het opnemen tegen de winnaar van Rijeka (Kroatië) of Aberdeen (Schotland).

Maar eerst wacht ons donderdag 08/08 de heenmatch in de derde voorronde tegen AEK Larnaca. De terugmatch op 15/08 is gratis voor alle abonnees.

Tickets voor niet-abonnnees zijn online en aan de loketten te verkrijgen aan volgende prijzen:

 • 15 euro in Tribune 2 en 4,
 • 20 euro in Tribune 3
 • 30 euro in Tribune 1
 • 5 euro voor kinderen onder 16 jaar (in alle tribunes).

Bekijk volledig nieuwsbericht