Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

Dit weekend start de competitie 2009-2010 en dat betekent meteen ook de start van onze vernieuwde website. We hebben gekozen voor een duidelijk, overzichtelijk en hedendaags design met een vlotte informatievoorziening.

Dit weekend start de competitie 2009-2010 en dat betekent meteen ook de start van onze vernieuwde website. We hebben gekozen voor een duidelijk, overzichtelijk en hedendaags design.

Klemtonen

Eerst en vooral hebben we ervoor gekozen om de layout en de navigatie volledig te vernieuwen. Gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijkheid en up-to-date informatie zijn daarbij de sleutelwoorden. Ook de achterliggende programmatie werd volledig hernieuwd, zodat we hier in de toekomst veel vlotter kunnen op verder bouwen. Design en programmatie zijn uitgevoerd door I.R.S-Arte. De hosting van onze website blijft verzorgd worden door Combell.

Voorts werd de klemtoon gelegd op het verbeteren van de informatievoorziening op de website. Er zijn een aantal rubrieken bijgekomen, er zijn ook een aantal rubrieken verdwenen (meestal omdat ze niet meer up-to-date of relevant waren). Kijk gerust eens rond op onze website om alles te ontdekken.

Opstart in fasen

Het vernieuwen van de website verloopt in verschillende fasen. Wat u nu ziet, is de vernieuwing van de hoofdsite. Tegen begin september worden daar nog drie luiken aan toegevoegd: de website van de jeugdwerking, het Buffalo Forum en alles rond Voetbal in de stad. Begin september zal de vernieuwingsoperatie dus rond zijn. In de overgangsperiode blijven de oude website van de jeugdwerking en het Buffalo Forum steeds bereikbaar.

MyBuffalo

Het MyBuffalo-gedeelte van de oude website werd fel afgeslankt. Verschillende onderdelen waren nauwelijks te integreren in de nieuwe site, waardoor enkele knopen doorgehakt werden. Zo is de pronostiekcompetitie uiteindelijk niet weerhouden voor de nieuwe website. Wie ondertussen al € 7 stortte voor een Gold account, zal dat bedrag integraal teruggestort krijgen. 

Feedback

Uw opmerkingen en feedback zijn steeds welkom op webteam@kaagent.be.

Veel blauw-wit surfplezier!

Pieter Vantieghem
KAA Gent Webteam