Idee Kids maakt kunstwerkjes over de Buffalo's

Idee Kids maakt kunstwerkjes over de Buffalo's

Aan de supporters zal het donderdag alvast niet gelegen zijn. Zij zullen zich geven als ware het de finale van de beker van België. Al dagen zijn zij onder impuls van Guy Reynebeau in de weer om KAA Gent dat morele steuntje in de rug te geven. Zo ook de kinderen van het 'Expeditie Rob en Son' kamp van Idee kids vzw. Zij kregen van Buffaloman de opdracht om hun voorliefde voor KAA Gent te vertalen naar mooie schilderwerkjes. Vol overgave stortten zij zich op de blauw-witte verf en maakten zij het ene prachtige kunstwerk na het andere.

Een aantal van die kunstwerkjes staan sinds woensdagavond al te pronken in de voortuin van Idee Kids. Deze voortuin bevindt zich geheel toevallig recht tegenover de ingang van de Gentse Spionkop. Alle andere kunstwerkjes worden daar net voor de match bijgeplaatst.

Met het mooie weer van deze week riepen de kampverantwoordelijken van de Idee kids kampplaats in Gent alle kinderen op om hun mooiste pet op te zetten als bescherming tegen de zon. Er werd zelfs een heuse 'mooiste pet van 't kamp'-wedstrijd uitgeschreven. Het spreekt dan ook voor zich dat heel wat kinderen deze morgen vrolijk met een petje van KAA Gent de kampplaats kwamen opgewandeld.

Voor mocht u het nog niet weten: KAA Gent leeft! Ook onder de jongsten van onze samenleving. Tegen dergelijk enthousiasme is zelfs een topploeg als Roma niet opgewassen. Vandaar: Arrivederci Roma!

(Stijn Terrie)