Uit in Gent? Bezoek de Ghelamco Arena!

Uit in Gent? Bezoek de Ghelamco Arena!

Op zoek naar een uitstap voor het hele gezin? Deze zomer is het mogelijk het voetbalstadion van KAA Gent te bezoeken. Aansluitend kan je lunchen op het Arena Terras of in de Buffalo Bistro. Je steunt er bovendien de KAA Gent Foundation mee.

Een stadionbezoek is zeker de moeite waard. Een ervaren stadiongids leidt je gedurende anderhalf uur rond achter de schermen van de Ghelamco Arena. Je maakt kennis met het modernste voetbalstadion van het land. Je komt langs de perszaal en de kleedkamers, de businessruimtes, de supportersruimtes en de fanshop en je ruikt het heilige gras.

Rondleidingen worden georganiseerd op dinsdag voormiddag tussen 6 juli en 24 augustus 2021.

Tijdens de rondleiding worden de corona-maatregelen in acht gehouden.  Tussen de gezinsbubbels wordt afstand gehouden en voor deelnemers (+12 jaar) is het dragen van een neusmondmasker verplicht. Rondleidingen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tickets voor de rondleidingen zijn te verkrijgen bij Uitbureau Gent (Veldstraat 82B, 9000 Gent) en kosten € 6 (-12 jaar) en € 12 (+12 jaar). Tickets kunnen enkel vooraf aangekocht worden.

Bied je met je ticket 15 minuten voor aanvang van de rondleiding aan in de centrale inkomhal van KAA Gent (Parking A, Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent).

Je bezoek combineren met een lunch op het Arena Terras of in de Buffalo Bistro? Reserveer een plaatsje bij het aankopen van je tickets voor de rondleiding. Bied je voor 13u aan op het terras (tot en met 19 juli) of in de Buffalo Bistro (vanaf 20 juli).

 

De KAA Gent Foundation bedankt haar partners voor de steun: